Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent mantindrà informada la seua ciutadania amb 15 noves pantalles informatives

juny 3, 2021

Aquest matí, l’Ajuntament de Torrent en l’habitual trobada quinzenal amb els mitjans de comunicació, ha comunicat la posada en marxa de la instal·lació de quinze noves pantalles informatives en diferents punts de la ciutat, que se sumaran a la ja hi ha en la façana de l’edifici consistorial. Aquest projecte, emmarcat dins de l’estratègia EDUSI, i cofinançat pels fons europeus FEDER, té un pressupost d’execució de 138.000€.

El propòsit de la iniciativa és el de mostrar informació d’interés puntual per a tota la ciutadania, tant de caràcter municipal i agenda social com les dades sobre els indicadors ambientals (temperatura superficial mitjana, contaminació lumínica i acústica). Per a això, s’han seleccionat quinze ubicacions en les diferents zones de la ciutat (tres de les quals estan situades en el polígon del Mas del Jutge) tenint en compte la concurrència dels punts del terme municipal.

Estació de metro Torrent

Avinguda davant d’estació de metro,

Rotonda del McDonald (Ctra. Picanya)

Rotonda av. Vedat / Reina Sofia

Rotonda Gómez Ferrer / València

Rotonda av. Olímpica

Azorín /Constitució davant de col·legi

Plaça Major

TDIC en Ramón y Cajal 1

Av. Vedat al costat del centre de salut

Poliesportiu Parc Central

Centre de salut Pintor Ribera

En la trobada hi era present el regidor de Modernització, Andrés Campos, qui ha assegurat que dins dels projectes EDUSI, “Torrent és una de les referències en el desenvolupament i modernització de la ciutat així com en la implantació de nous canals de comunicació per a la ciutadania”.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.