Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Les falles torrentines traspassen fronteres   
Les falles torrentines traspassen fronteres   
,

Les falles torrentines traspassen fronteres  

març 21, 2018

Amb la crema dels 52 monuments, les falles de Torrent es van acomiadar un any més d’esta festa tan arrelada a l’ADN torrentí. Quatre dies de festa en honor a la Mare de Déu dels Desemparats, on els veïns de la ciutat han pogut gaudir de la qualitat i creativitat dels monuments, el trasllat de la Mare de Déu i les ofrenes, entre altres actes festius.

L’Ajuntament de Torrent, amb el compromís de promoure la cultura i acostar les festes a tots aquells que no han pogut gaudir-les a peu de carrer, va posar a la disposició dels usuaris tota la informació en els formats audiovisual, gràfic i escrit, mitjançant els diferents canals de comunicació disponibles perquè no perderen cap detall.

El Gabinet de Comunicació del consistori ha oferit tots els dies un programa especial en directe a través del canal de Facebook, amb tota la informació del dia a dia de les falles de la nostra ciutat. Un repàs a l’activitat fallera que feien des de l’especial exposició “Memòria del Foc”, que precedia a la mascletada retransmesa en directe.

Els diferents programes que es poden trobar actualment en les plataformes de FacebookYoutube cedixen un espai a les huit comissions que enguany fan el seu 50 aniversari: Sedaví, Antoni Pardo, Carrer Toledo, Avinguda, Poble Nou, Ramón y Cajal, Sants Patrons i Sant Roc. A més, vam conéixer el treball de les forces i cossos de seguretat de la ciutat per part dels seus protagonistes, el comissari cap de Policia Local, Eduardo Martínez, i les voluntàries de Protecció Civil, Rocío Berlanga i Isabel Castillejo.

Les falles torrentines traspassen fronteres   

El president de la falla Segon Tram i la seua fallera major van visitar també “Memòria del Foc” per a explicar com va sorgir la carrera solidària que organitzen des de fa dos anys i a quines associacions destinen els seus beneficis. Vam conéixer més en profunditat els sentiments de les dos protagonistes de les festes josefines, M. Jesús Rincón i Alexia Manzano, els dies previs a la festivitat, així com el treball que s’ha dut a terme des de la Delegació de Festes, per part del regidor José Antonio Castillejo.

Tota esta informació s’ha complementat amb videoresums dels diferents actes fallers, així com de les entrevistes en directe en la balconada de l’Ajuntament, on s’ha donat la paraula a diferents representants del teixit festiu, associatiu i cultural de la ciutat.

La informació gràfica i escrita de la setmana fallera pot trobar-se en la web del Gabinet de Premsa municipal www.infotorrent.es i el seu compte de Flick Ajuntament de Torrent.

Veïns i veïnes de diferents enclavaments d’Espanya i del món que viuen a Tenerife, Sueca, Alcoi, Valladolid, Londres o Veracruz (Mèxic), entre d’altres, han vist estes retransmissions i han agraït per les xarxes socials esta labor. La informació ha rebut més de 1.000 likes en Facebook i s’ha compartit centenars de vegades el contingut en xarxes.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.