Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Comença ‘Evolució’, l’exposició de Núria Fernández al Castell d’Alaquàs
Comença ‘Evolució’, l’exposició de Núria Fernández al Castell d’Alaquàs

Comença ‘Evolució’, l’exposició de Núria Fernández al Castell d’Alaquàs

agost 30, 2022
La mostra de l’artista torrentina es podrà visitar fins al 22 d’octubre

Torrent 30/08/2022. El Castell d’Alaquàs va inaugurar divendres passat 26 l’exposició pictòrica ‘Evolució’, de l’artista torrentina Núria Fernández, dins del programa d’actes culturals de les seues festes majors. Aquesta exposició es pot visitar de dilluns a dissabte, en un horari partit de 10h a 14h i de 17h a 21h, i continuarà fins al dia 22 d’octubre.


La mostra és una reflexió sobre l’evolució de l’ésser humà i la seua interferència amb la naturalesa. El mateix comissari de la mostra, Carlos Gómez, va destacar la gran faena de l’artista “fusionant la seua obra amb l’espai, triant els formats i les tècniques pictòriques que més s’adeqüen a l’entorn del Castell”.


En l’acte van ser presents l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, en companyia de representants de la Corporació municipal, al costat de l’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, els qui van poder gaudir d’una sèrie d’obres que construeixen un discurs propi, amb la finalitat de promoure un pensament crític sobre les accions que la ciutadania ha desenvolupat respecte a la cura del medi ambient.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.