Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

L’Antic Mercat acull l’exposició sensorial i inclusiva “Las Madonnas de Leonardo”

maig 9, 2024

Una exposició inclusiva que podrà admirar-se amb els cinc sentits

S’inaugurarà el 13 de maig a les 19.00 hores en L’Antic Mercat de Torrent.

L’Antic Mercat de Torrent obri les seues portes a una experiència única i inclusiva: l’exposició “Les Madonnes de Leonardo”. Del 13 de maig al 14 de juny, els visitants podran gaudir d’una mostra sensorial de 10 obres mestres de Leonardo da Vinci, organitzada per MAATK INCLUSIÓn amb la col·laboració de la Delegació de la Dona de l’Ajuntament de Torrent.

Una experiència sensorial
“Les Madonnas de Leonardo” va més enllà de la contemplació tradicional de l’art. Seguint la filosofia de l’exposició “La llum de Sorolla a les teues mans”, que es va exhibir en l’Espai Sant Gregori, esta mostra convida als visitants a interactuar amb les obres de manera sensorial.

Les rèpliques de les obres podran ser tocades, permetent apreciar les textures i detalls amb els dits. Les obres estaran associades a una aroma específica, transportant al visitant a l’època i l’entorn de l’artista. Un codi QR enllaçat a un vídeo explicarà l’obra en llenguatge de signes, fent l’exposició accessible a persones amb discapacitat auditiva. Així mateix, s’estimularà el sentit del gust, creant una experiència multisensorial completa.

L’exposició presenta una selecció de les obres més emblemàtiques de Leonardo da Vinci, des de la Dama de l’ermini fins a la Mona Lisa, passant per l’Últim Sopar i els seus secrets més ocults. A més, es podrà admirar l’icònic David de Miguel Ángel, completant una visió més àmplia del Renaixement.

“Les Madonnas de Leonardo” està dissenyada per al disfrute de persones de totes les edats i capacitats. Les característiques inclusives de l’exposició la convertixen en una experiència accessible per a persones amb discapacitat visual, auditiva i motora.

L’exposició s’inaugurarà el 13 de maig a les 19.00 hores en L’Antic Mercat de Torrent. L’Ajuntament de Torrent, a través de la delegació d’igualtat, convida a tots els veïns i veïnes a assistir a este esdeveniment gratuït i gaudir d’una experiència única i inoblidable que s’allargarà fins al 14 de juny.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.