Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Nous Espais renova el seu conveni de col·laboració amb la xarxa Xaloc de la Generalitat
Nous Espais renova el seu conveni de col·laboració amb la xarxa Xaloc de la Generalitat

Nous Espais renova el seu conveni de col·laboració amb la xarxa Xaloc de la Generalitat

agost 22, 2022
La renovació del conveni facilitarà la gestió, informació i assessorament en matèria d’habitatge

Torrent, 22/08/2022. L’empresa municipal Nous Espais va renovar el mes de juliol passat el seu conveni de col·laboració amb la Generalitat per a continuar formant part de la xarxa d’oficines Xaloc, que ofereix assistència i informació ciutadana en matèria d’habitatge, rehabilitació i regeneració urbana. La renovació d’aquest acord pretén donar continuïtat a alguns dels serveis que es presten des de l’Ajuntament de Torrent a través de Nous Espais, a més d’agilitar tràmits interadministratius. 

L’oficina compta amb un equip multidisciplinari, integrat per un advocat, un arquitecte i un tècnic d’habitatge, capaç de donar resposta a les diferents necessitats de la ciutadania. Les activitats d’aquesta oficina s’agrupen en cinc àrees principals: finestreta única d’atenció a la ciutadania; gestió de l’hàbitat amb finalitats socials; protecció de la tinença, amb serveis d’emergència i mediació per a ajudar en processos de llançament; rehabilitació i eficiència energètica i, finalment, observatori local de l’habitatge. Des de la signatura del primer conveni, en l’estiu de 2021, l’oficina de Nous Espais ha atès més de 1.500 sol·licituds relacionades amb alguna d’aquestes àrees.

El regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Torrent, Francisco José Arnau, que també forma part de la comissió de seguiment de la Xarxa Xaloc, assegura que “la renovació d’aquest conveni és una bona notícia per als veïns i veïnes de Torrent, que continuaran tenint a la seua disposició un servei integral de gestió, informació i assessorament en matèria d’habitatge, facilitant d’aqueixa manera els seus tràmits i fent més senzilla la comunicació amb les administracions”. 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.