Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , , , ,

L’Ajuntament de Torrent destina fons per a la millora de centres per a majors i socials

maig 8, 2024

Torrent aposta pel benestar amb 140.000€ per a millorar centres socials i per a majors.

L’Ajuntament de Torrent, dins de la I Fase d’inversions previstes per a este 2024, té previst invertir més de 140.000 euros en la millora dels seus centres de majors i socials. Les obres tenen com a objectiu millorar les instal·lacions i l’equipament d’estos centres per a oferir un millor servici als usuaris. Les principals actuacions previstes són:

En el Centre de Majors Verge de l’Olivar: L’ampliació de la cuina i de la zona d’emmagatzematge i quart de neteja del bar-cafeteria, així com la creació de nous espais de treball per al personal del centre.
En el Centre de majors del carrer Bellido: La reparació d’humitats, pintura i desperfectes, a més d’actuacions en la cuina del bar-cafeteria per a complir la normativa vigent i condicionament d’un espai de treball per al personal de consergeria. Quant al Centre social del Xenillet: Es donarà un repàs de pintura en tot el centre i adequació de l’espai de l’entrada.

En el Centre social Santo Domingo: Es realitzarà l’adequació dels espais de treball i adaptació dels banys per a complir amb la normativa d’accessibilitat, a més de reposició del mobiliari deteriorat i adquisició de nou mobiliari per als nous espais de treball.

Estes inversions formen part del compromís de l’Ajuntament de Torrent amb la millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans, especialment dels col·lectius més vulnerables. El regidor de Servicis Socials, Arturo García, ha afirmat que “estes inversions són necessàries perquè els nostres centres de majors i socials siguen espais moderns, funcionals i acollidors on els usuaris puguen disfrutar d’una àmplia gamma d’activitats i servicis”.

L’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado ha assenyalat que “estes inversions se sumaran a les futures accions a les quals ens hem compromés com són, la construcció d’un Centre de Dia amb l’ajuda de la Diputació de València i la futura ubicació del Centre de majors Sant Enric”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.