Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Un tòtem digital mostra el patrimoni cultural i paisatgista de Torrent en 360º
Un tòtem digital mostra el patrimoni cultural i paisatgista de Torrent en 360º
, , ,

Un tòtem digital mostra el patrimoni cultural i paisatgista de Torrent en 360º

abril 3, 2019

Amb aquesta aplicació es pot visitar la Torre, l’exposició de pintures de Genaro Palau i els monuments fallers plantats en 2019

Aquest matí s’ha posat en marxa el nou tòtem digital de l’Ajuntament de Torrent, amb el qual es pot visitar el projecte interactiu 360º; una aplicació per a realitzar un recorregut virtual per la Torre de Torrent, l’exposició Genaro Palau i els monuments fallers plantats durant les festes josefines de 2019. L’alcalde Jesús Ros; el regidor de Modernització, Andrés Campos; i José Carlos García, CEO i director gerent de Dielmo 3D, empresa que ha desenvolupat el projecte, han explicat el projecte, que compta amb més de 2.000 fotografies en alta qualitat i resolució. La iniciativa, que es va estrenar durant la setmana fallera amb imatges en 360º dels 58 monuments, va registrar més de 12.000 visites, tan sols en el seu primer cap de setmana. “Es tracta d’una aposta per la innovació, el futur, posant al servei de tots i totes el nostre patrimoni cultural i paisatgista, història i festivitats”, ha assenyalat l’alcalde.

El tòtem, instal·lat en la planta baixa de l’Ajuntament de Torrent, al costat del TDIC, compta amb una pantalla de 49 polzades que, de manera tàctil i molt senzilla, mostra l’aplicació, fent-la accessible a tota la ciutadania. En aquest sentit, Andrés Campos ha posat l’accent  “que continuem amb el nostre compromís per a fer de Torrent una ciutat referent, moderna i que compte amb les últimes novetats” .

Un tòtem digital mostra el patrimoni cultural i paisatgista de Torrent en 360ºL’exposició de Genaro Palau és una de les possibilitats per a visitar a través de l’aplicació 360º. Les més de 140 pintures del pintor torrentí, que actualment es troben a la sala d’exposicions del EMAT fins al 31 de maig, quedaran per sempre en una mostra digital, que pot ser contemplada amb tot detall i qualitat, des de qualsevol punt del planeta i en qualsevol moment, no solament mentre romanga oberta l’exposició.

D’altra banda, l’emblemàtica Torre estarà accessible des de totes les parts del món, però, sobretot, a totes les persones majors o amb mobilitat reduïda que, a causa dels seus escalons, moltes i molts no poden pujar a les plantes superiors ni veure la terrassa. A més, amb l’aplicació es poden llegir les llegendes explicatives dels cartells amb tot detall i visionar el vídeo explicatiu.

El patrimoni paisatgista de Torrent també està plasmat en l’aplicació 360º, ja que des de diferents punts alts de la ciutat s’han pres imatges per a aconseguir plasmar tot el municipi. “Aquest projecte interactiu per a mòbils, tablets i ordinadors, i estarà disponible en la pàgina web de Infotorrent”, ha explicat el director gerent de Dielmo

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.