Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Finalitzen les obres de renovació d’un tram de la xarxa de distribució d’aigua potable a Torrent
Finalitzen les obres de renovació d’un tram de la xarxa de distribució d’aigua potable a Torrent
, , ,

Finalitzen les obres de renovació d’un tram de la xarxa de distribució d’aigua potable a Torrent

gener 30, 2024

Els treballs s’han realitzat amb un pressupost de 42.877,52€ procedents del Fons de Renovació d’Aigua.

Aigues de l’Horta ha finalitzat els treballs de renovació de la xarxa de distribució d’aigua potable al carrer Sant Valeriano, entre els carrers Germanies i l’Horta de Torrent. Uns treballs que s’han realitzat amb un pressupost de 42.877,52€ procedents del Fons de Renovació d’Aigua.

L’obra, que ha tingut una duració d’un mes, s’ha dut a terme per a abordar els problemes derivats de l’estat deteriorat de la canonada existent, que havia ocasionat múltiples trencaments i afectacions a tercers, així com interrupcions en el subministrament dels veïns i veïnes.

En el transcurs de l’últim any, esta àrea ha experimentat diversos incidents de rebentades a causa de l’obsolescència i fatiga del material de la canonada, la qual cosa ha generat la necessitat urgent d’abordar esta problemàtica.

Davant esta situació, Aigues de l’Horta ha buscat una solució que garantisca de nou subministrament segur d’aigua segur.

Com a part de les obres de renovació, s’han instal·lat 100 metres lineals de canonada de fosa dúctil de 200 mm de diàmetre, utilitzant materials d’alta qualitat i durabilitat. A més, s’han renovat les escomeses d’aigua i s’han realitzat les connexions necessàries a la xarxa existent, implementant vàlvules de sectorització per a millorar l’eficiència del sistema de distribució.

Des de l’Ajuntament de Torrent a través de Aigues de l’Horta es continua treballant en la millora de la infraestructura hídrica de la localitat. Amb estes millores, s’espera reduir de manera considerable les incidències de trencaments i assegurar un subministrament continu i de qualitat per a tots els veïns i veïnes.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.