Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El FEDER tanca la seua història a Torrent amb final feliç
El FEDER tanca la seua història a Torrent amb final feliç

El FEDER tanca la seua història a Torrent amb final feliç

desembre 12, 2023
El municipi s’acomiadarà del Fons Europeu de Desenvolupament Regional dijous que ve, després d’anys d’actuació conjunta i nombrosos projectes a la ciutat, amb una gran festa de clausura al renovat Mercat de Sant Gregori
Amparo Folgado als tècnics de l’Ajuntament: “Moltes gràcies per haver fet possible que aquesta col·laboració siga un èxit, el vostre treball ha sigut excel·lent i ens permet afrontar un futur molt prometedor”

La ciutat de Torrent viu un període de transformació i modernització sense precedents en la seua història, motivat, en bona part, pel desenvolupament de línies d’actuació conjuntes entre l’Ajuntament i la Unió Europea, materialitzades a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Així, després d’anys de fructífera cooperació, el municipi s’acomiadarà d’aquests fons europeus, dijous que ve, amb una gran festa de clausura al renovat Mercat de Sant Gregori.

L’esdeveniment, amb el qual s’estrenarà aquest espai, té com a objectiu donar a conèixer a la ciutadania els projectes impulsats pel consistori gràcies amb el cofinançament del FEDER, l’execució del qual vertebra l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada de Torrent 2015-2025 (EDUSI). La presentació comptarà amb projeccions de vídeo i l’exposició de material gràfic per a il·lustrar com la col·laboració entre institucions ha canviat la realitat del municipi. Després de la qual cosa, l’acte es tancarà amb un brindis amb els veïns allí presents, a manera de celebració dels avanços aconseguits en aquest temps.

“El FEDER ha sigut un motor que ens ha permès transformar la realitat de Torrent i impulsar un canvi notable, real, que s’ha traduït en una millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, afirma l’alcaldessa Amparo Folgado, qui també agraeix a la Unió Europea, i les institucions que la integren, el seu gran suport i plena disposició per a “treballar en polítiques de cooperació al servei dels ciutadans i el seu benestar”. Igualment, l’alcaldessa ha volgut enviar un missatge als tècnics i altres membres de l’Ajuntament: “Moltes gràcies per haver fet possible que aquesta col·laboració siga un èxit, el vostre treball ha sigut excel·lent i ens permet afrontar un futur molt prometedor”.

El FEDER tanca la seua història a Torrent amb final feliç

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.