Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Varietat d’activitats a Torrent per a l’últim  cap de setmana de setembre
Varietat d’activitats a Torrent per a l’últim  cap de setmana de setembre
,

Varietat d’activitats a Torrent per a l’últim cap de setmana de setembre

setembre 26, 2019

La carrera contra el Càncer, l’III Campionat de Dominó o un passeig entre garroferes es presenten com a plans interessants per als torrentins i torrentines

Torrent, 26/09/2019 Esport, xarrades i música són algunes de les propostes en l’agenda del cap de setmana dels torrentins i torrentines. Com a plat principal, la carrera Contra el Càncer organitzada per la *AECC Torrent, que tindrà lloc el dissabte a les 19 h en la plaça Major, serà un dels moments esportius més esperats en els últims mesos. Les inscripcions poden realitzar-se de manera online en el següent enllaç: http://bit.ly/2ktqy0t; i també en la mateixa eixida a partir de les 17 h.

Setmana de l’Agricultura
Després d’uns dies dedicats a la garrofera, la Setmana de l’Agricultura arriba a la seua fi aquest cap de setmana. Com a preàmbul al punt final, el divendres a la vesprada es realitzarà la taula redona: “Agricultura valenciana i *ocupació. Reptes de futur”, on es debatrà sobre la formació, professionalització i regularització de l’ocupació, la situació actual i les perspectives de futur. Una vegada finalitzades les ponències, arribarà el moment de realitzar un taller de cosmètica. Totes dues activitats tindran lloc al Museu Comarcal de l’Horta Sud a partir de les 19 h.

El dissabte començarà el dia amb una visita i passeig per garroferes en producció i abandonats, vivers i magatzems de garrofes, garroferes monumentals i ornamentals. Aquesta ruta es realitzarà a des de les 9.30 h fins a les 13 h. La inscripcions ha de fer-se telefonant al número 961 588 221.
Activitats falleres
Com cada cap de setmana, els fallers i falleres no paren ni un sol moment i, bé amb concursos culinaris o campionats esportius, es reuneixen per a divertir-se i passar-ho bé. En aquest cas, el divendres a la vesprada, els més xicotets i xicotetes de les comissions es reuniran en el trinquet municipal per a jugar la final de pilota Campionat Infantil Faller, organitzat per la falla *Camí *Reial, casal que acollirà el lliurament de premis als guanyadors. La final donarà inici a les 17.30 h.
Jocs de taula
L’Associació Cultural i Esportiva de Dominó celebra el IlI Campionat de Dominó Ciutat de Torrent. Memorial Vicent Giner; una competició amb el sistema de joc suís, amb partides a 300 punts i 55 minuts, que tenen com a premi fins a 500 €. El dissabte a partir de les 8.30 h en la plaça de la Llibertat, 2.
Espectacles musicals
Les cançons de ABBA sonaran aquest cap de setmana en el Auditori amb un tribut a aquest grup, que ha convertit les seues melodies en immortals. D’aquesta manera, el divendres a les 20.30 h, el públic que assistisca a aquest espectacle podrà no solament escoltar les cançons de *ABBA, sinó que també podrà cantar, ballar, vibrar, sentir i viure cadascun dels seus temes.

Per a ampliar informació poden dirigir-se al Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent (premsa@torrent.es , 96 111 11 11).

Varietat d’activitats a Torrent per a l’últim  cap de setmana de setembre

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.