Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent avança amb obres de millores en vies públiques, estacionaments i zones d’esplai
Torrent avança amb obres de millores en vies públiques, estacionaments i zones d’esplai
, ,

Torrent avança amb obres de millores en vies públiques, estacionaments i zones d’esplai

març 28, 2024

La reposició de la Vaca en Fra Antonio Panes, noves voreres en Benemérita i l’Eliana, així com l’asfaltat de l’aparcament de la C/Santa Teresita, són algunes de les millores

Durant estos dies, l’Ajuntament de Torrent continua millorant espais en vies públiques, amb una sèrie de treballs de millores que abasten des de la renovació d’emblemàtics punts d’interés fins a l’ampliació d’espais d’esbarjo caní, voreres i estacionaments en la via pública.

Una de les intervencions més destacades és la reposició de la icònica Vaca, un tobogan amb forma d’este mamífer que es va erigir en 2011 i que s’ha convertit en un símbol característic de la localitat, al costat d’altres dos tobogans més bessons. Este emblemàtic gronxador, situat en la Plaça Fra Antonio Panes, ha sigut sotmés a una completa renovació per a retornar-li la seua esplendor original. Ahir, l’alcaldessa Amparo Folgado va visitar personalment esta renovació, molt esperada pels xiquets i xiquetes d’esta plaça. A més de la Vaca, altres àrees de recreació infantil han sigut objecte de millores. El gronxador balancí conegut com a “olla” ha sigut renovat en esta mateixa plaça, i s’ha instal·lat una nova zona de jocs a l’interior de la Plaça Fra Antonio Panes, brindant així més opcions d’entreteniment per als més xicotets de la ciutat.

Però les millores no es limiten a l’àmbit recreatiu. L’alcaldessa també va supervisar treballs en les voreres dels carrers Benemérita Guàrdia Civil i l’Eliana. Al carrer Benemérita, s’està duent a terme la substitució de l’antiga vorera de formigó per una de lloses, mentres que a l’Eliana s’està ampliant la vorera de 1,4 metres d’ample a 1,8 metres, seguint l’estàndard de la resta del carrer.

En el seu recorregut, l’alcaldessa es va reunir amb veïns per a arreplegar les seues opinions i necessitats. Com a resultat, l’alcaldessa va anunciar als veïns del carrer Benemérita, la pròxima reposició de la porta i el vallat del pipicán, així com la reinstal·lació dels antics bancs en la zona destinada a mascotes, atenent així les demandes dels residents.

Així mateix, s’han realitzat millores en l’aparcament situat a l’inici del carrer Santa Teresita, al costat del Pont Blau, que ha sigut asfaltat després d’anys de sol·licitud per part dels usuaris. En este cas, l’alcaldessa també va anunciar que s’instal·larà una tanca, per a evitar el desnivell amb el barranc i el sender del Reg Mil·lenari que discorre sota l’aparcament gratuït i acabat d’asfaltar.

Estes obres representen el compromís de l’equip de govern de Torrent amb la millora dels espais públics destinats a l’esplai dels seus habitants, oferint àrees de recreació infantil renovades, estacionaments gratuïts millorats i voreres més accessibles per al disfrute de tots.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.