Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent repavimentarà el carrer Perelló en el polígon industrial Mes del Jutge
L’Ajuntament de Torrent repavimentarà el carrer Perelló en el polígon industrial Mes del Jutge

L’Ajuntament de Torrent repavimentarà el carrer Perelló en el polígon industrial Mes del Jutge

maig 30, 2024

Esta actuació se sumarà a la recent millora en la rotonda del carrer Perellonet, la connexió del carril bici amb la passarel·la i la pròxima construcció d’una rotonda al carrer Sabaters

L’Ajuntament de Torrent, en el seu compromís amb el polígon industrial Mes del Jutge, les seues empreses, treballadors i amb els qui circulen diàriament per la zona per a accedir a les diferents urbanitzacions del terme municipal, destinarà este any 2024 un total de 300.000 euros a la millora de la pavimentació dels seus carrers.

La principal actuació es durà a terme al carrer Perelló, una de les vies més transitades del polígon, que serà repavimentada. L’equip de govern municipal ja va incloure esta partida en el Pressupost de 2024, ateses les necessitats del polígon, els seus usuaris i a l’Associació d’Empresaris de Torrent (ASET).

Segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, José Francisco Gozalvo, “en este equip de govern estem compromesos amb el polígon Mes del Jutge”. Gozalvo ha destacat que “després de la millora en la rotonda dels carrers Perelló i Perellonet i la futura construcció de l’esperada rotonda al carrer Sabaters amb C/Mes del Jutge, inclosa en la I Fase d’Inversions, la pavimentació d’una de les seues vies principals també és una necessitat que abordarem enguany”.

El carrer Perelló presenta actualment deficiències en l’asfalt, amb múltiples sots i clivelles que dificulten la circulació i posen en risc la seguretat dels usuaris. Si bé en els últims anys s’han asfaltat altres carrers del polígon, esta via principal no havia sigut objecte d’intervenció.

L’Ajuntament de Torrent havia sol·licitat una subvenció a l’IVACE per a finançar esta inversió en el polígon, però la sol·licitud ha sigut denegada. Malgrat això, l’equip de govern ha decidit no demorar l’obra i en haver dotat de pressupost municipal per a escometre esta inversió, es realitzarà. Actualment, s’estan tramitant els expedients necessaris per a poder iniciar les obres al més prompte possible i que el nou asfaltat siga una realitat este mateix any.

Esta actuació se suma a altres millores que l’Ajuntament de Torrent té previstes per a enguany. L’objectiu de l’equip de govern és continuar treballant per a millorar les infraestructures i servicis del polígon i convertir-lo en un lloc més competitiu i atractiu per a les empreses.

L’Ajuntament de Torrent repavimentarà el carrer Perelló en el polígon industrial Mes del Jutge

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.