Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

TorrentJove premia la creativitat dels jóvens en el XII Concurs fotogràfic

febrer 13, 2017

Un total de 269 obres s’han presentat al concurs en esta edició

“Simfonia” de Natalia Pérez Delgado guanyadora del primer premi

L’Espai va acollir la vesprada d’ahir la presentació de l’exposició que reunix els treballs seleccionats en la dotzena edició del Concurs de fotografia TorrentJove. Este concurs, organitzat des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent, busca el foment de la creativitat i la fotografia com a mitjà d’expressió. Tal com ha assenyalat la regidora de Joventut, Nadia Marín, “el que s’intenta a més des del consistori és contribuir mitjançant esta iniciativa a fer que els jóvens tinguen els mitjans necessaris per a donar a conéixer les seues obres”.

En esta edició el tema del concurs ha sigut “Fotografies sobre la ciutat: paisatge urbà i espai de convivència”, emfatitzant aspectes singulars de la ciutat, tant el detall com la visió de conjunt. L’arquitectura, els passejos, la ciutadania, etc. formen part de la composició de les imatges que contribuïxen a crear una visió personal sobre l’espai social, el trànsit ciutadà, el dia a dia.

El jurat que ha atorgat estos premis ha estat format pels fotògrafs Rafael de Luis Casademunt i Andrés Castillo que han tingut una tasca important i difícil ja que s’hi han presentat un total de 269 obres. L’exposició, que estarà oberta fins al dia 11 de març, reunix les fotografies seleccionades, i les premiades són les següents:

Premi a la col·lecció, premi ex aequo a:

Pedro Jareño Martí, per les fotografies Sense títol 1, 2 i 3; i Miriam Martín Azcona, por 1.000 passos.

Primer premi, a Simfonia, de Natalia Pérez Delgado.

Segon premi, a Camí no hi ha camí, es fa camí en caminar i La vida ve i va. Testimoni mut en l’andana, de Laura Sala Leal.

Premi local a Llampecs urbans, de Laura Rubio Aparicio.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.