Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent treballa des de la prevenció en matèria de seguretat viària
Torrent treballa des de la prevenció en matèria de seguretat viària
, , ,

Torrent treballa des de la prevenció en matèria de seguretat viària

desembre 19, 2018

La Unitat de Proximitat, de la Policia Local de Torrent, l’associació d’ajuda i orientació als afectats per accidents de trànsit STOP Accidentes i el Consorci Provincial de Bombers fan un simulacre en l’IES Veles e Vents de Torrent

La Policia Local de Torrent, des de la Unitat de Proximitat i d’Atestats i en col·laboració amb l’associació Stop Accidentes i el Consorci Provincial de Bombers, ha planificat unes activitats formatives i informatives en les quals, a més d’impartir unes xarrades preventives sobre els accidents de circulació i seguretat viària, han fer un simulacre d’accident de circulació en el qual s’han vist involucrats un ciclomotor i un turisme.

L’exercici, dut a terme en l’IES Veles e Vents, recrea la col·lisió entre una motocicleta i un turisme. Una ciutadana, que presencia l’accident, telefona al 112 i alerta del que ha ocorregut. En este instant comença el treball de les forces de seguretat. Per part de Policia Local es marca el perímetre, es controla el trànsit, es recullen declaracions dels testimonis i s’elabora l’atestat policial. Pel que respecta als bombers han realitzat una excarceració sobre el turisme sinistrat, a fi de traure el conductor del vehicle i posar als ferits a la disposició dels sanitaris.

L’objectiu de l’operació és donar a conéixer el protocol d’actuació en cas d’accident de trànsit, PAS: Protegir, Avisar i Socórrer, i al mateix temps acostar la realitat als jóvens i fer un treball de conscienciació sobre els perills que comporta la conducció i sobre la necessitat de fer una conducció responsable i segura.

Torrent treballa des de la prevenció en matèria de seguretat viària

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.