Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent signa un conveni amb Caixa Rural Torrent per a implantar la targeta moneder     

abril 4, 2018

Es tracta d’una mesura basada en l’autogestió dirigida a les famílies més necessitades del municipi, que a més rebran cursos i orientació per a l’òptima utilització d’este recurs       

L’Ajuntament de Torrent ha presentat este matí davant dels mitjans de comunicació el conveni que ha signat amb Caixa Rural Torrent per a posar en marxa el projecte pilot de la targeta moneder, amb la qual 475 persones de Torrent podran adquirir productes de primera necessitat, mitjançant passarel·la de pagament TPV en els comerços de Torrent, a la vegada que amb esta mesura es fomenta i dinamitza el comerç local.

Es tracta d’una mesura basada en l’autogestió dirigida a les famílies més necessitades del municipi, que a més rebran cursos i orientació per a l’òptima utilització d’este recurs. Els serveis socials del consistori seran els encarregats de fer el seguiment de les persones seleccionades per al projecte.

L’alcalde, Jesús Ros, ha volgut posar de manifest la importància del projecte “més enllà de l’ajuda econòmica, dotem les famílies d’una autonomia i orientació a l’hora de gestionar els recursos de què disposen”. A més, ha agraït a Javier Ruiz, director general de Caixa Rural Torrent, la seua solidaritat i compromís amb esta iniciativa.

Un projecte, anomenat “Torrent Social”, en el qual el consistori ha treballat en col·laboració amb la comissió de revisió del Punt d’aliments i que afavorirà les persones beneficiàries, ja que disposaran d’una targeta de dèbit que serà recarregada periòdicament i permetrà adquirir productes d’alimentació i higiene. El pressupost total és de 150.000€ i la targeta tindrà un disseny amb què passarà desapercebuda, serà totalment gratuïta per a l’usuari i sense cap cost per a l’Ajuntament.

“Es tracta d’un canvi en la manera d’atendre les persones per a dignificar-les i augmentar la seua autoestima i autonomia”, ha destacat el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell.

A més, esta targeta solidària també repercutirà de manera directa en l’economia torrentina, ja que s’habilitarà per a poder comprar en els comerços de Torrent.

La fase pilot, que s’iniciarà durant els pròxims mesos, permetrà que 475 persones i unes 220 famílies tinguen les seues necessitats vitals bàsiques cobertes, a més d’oferir un millor servei i més possibilitats que les actuals.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.