Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent rep el certificat de Responsabilitat Social Corporativa d’AENOR
Torrent rep el certificat de Responsabilitat Social Corporativa d’AENOR
,

Torrent rep el certificat de Responsabilitat Social Corporativa d’AENOR

novembre 30, 2018

La sala cívica de l’Antic Mercat acull una jornada sobre la responsabilitat en l’administració i el sector privat de l’Horta Sud

L’Ajuntament de Torrent s’ha convertit este matí en un dels primers consistoris d’Espanya a rebre el certificat de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) que acredita les bones pràctiques en matèria de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). El reconeixement, lliurat per Salvador Ibáñez, representant d’AENOR, ha tingut lloc en el transcurs d’una jornada comarcal a la sala cívica de l’Antic Mercat sobre la responsabilitat social de l’administració i el sector privat.

L’alcalde, Jesús Ros, ha inaugurat la jornada i ha destacat la consecució d’este reconeixement, ja que Torrent és un dels pocs ajuntaments d’Espanya que l’ha aconseguit: “La societat exigix contínuament a les empreses bones pràctiques que minimitzen l’impacte i redunden en benefici de tots, més enllà de les obligacions legals i, en este context, un ajuntament o una administració pública no pot ser menys, i per això l’Ajuntament de Torrent va decidir fer un pas més enllà en un exercici de transparència i de compromís amb la ciutadania”. El primer edil ha destacat també que la consecució del reconeixement d’AENOR ha arribat principalment gràcies “al treball i els esforços dels funcionaris del consistori”.

Per la seua part, el regidor de l’Àrea de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha repassat amb el cap de Modernització, Manuel Herrero, les dades de la memòria de RSC corresponents a l’exercici 2015-2016, que són les que han permés obtindre el certificat d’AENOR. Així, Campos ha destacat que “esta memòria posa de manifest el bon treball que està desenvolupant l’Ajuntament de Torrent en els últims anys, la qual cosa ara certifica AENOR”.

Després del lliurament del reconeixement, la jornada ha continuat amb una sessió sobre la responsabilitat social en l’administració i el sector privat de la comarca amb representants de Florida Universitària, Fundació Horta Sud, Caixa Rural Torrent, Aigües de l’Horta i Pintures Blatem. Per la seua part, el professor i investigador de la Universitat Politècnica de València Gabriel García ha oferit una conferència sobre la RSC en el sector de les empreses xicotetes.

 

Torrent rep el certificat de Responsabilitat Social Corporativa d’AENOR

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.