Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent presenta el programa de festes de 2021
Torrent presenta el programa de festes de 2021
,

Torrent presenta el programa de festes de 2021

juny 25, 2021

La programació s’iniciarà el pròxim 1 de juliol amb el lema: “Torrent, cultura de la festa”, que busca promoure el talent local extremant les mesures de seguretat

Les activitats i espectacles es diversifiquen per a evitar grans concentracions i arribaran a un gran nombre de barris de la ciutat

Els xiquets i xiquetes de Torrent gaudiran de set dies d’un Espai multiaventura amb unflables, rocòdrom i tallers

L’Ajuntament de Torrent ha donat a conéixer aquest matí els detalls del programa de les festes que s’iniciaran el pròxim 1 de juliol.

Durant 30 dies, un total de 52 actes i activitats tindran lloc en 15 ubicacions diferents amb més de 150 persones implicades en la seua preparació i desenvolupament, per a així, garantir sempre les mesures de seguretat.

Tant el regidor de l’Àrea de Festes, Pascual Martínez, com la regidora de Cultura, Susi Ferrer, han assenyalat que enguany les festes estaran marcades per uns objectius clars: retrobar-se, donar suport al talent local de Torrent i per a oferir una atenció especial als xiquets i xiquetes.

Des de l’Àrea de Cultura, la regidora Susi Ferrer, ha assegurat que la cultura “Quasi no ha parat, sempre ha sigut present de manera presencial o virtual, però de manera segura. Iniciem aquest mes de juliol d’una manera activa, amb molta energia i força perquè les activitats arriben a tots els racons de la ciutat, a tots els públics i a més, incidint en el sector infantil”.

“Volem reactivar l’ànim de la ciutadania, donar suport al comerç local i, sobretot, vetlar per la seguretat de tots” ha assenyalat, Pascual Martínez, responsable de l’Àrea de Festes.

El tret d’eixida de l’activitat al carrer tindrà lloc el dissabte 3 de juliol quan tindrà lloc la Gala Talents de Casa. En aquest acte es concentrarà l’art local que ens va acompanyar durant el confinament i del qual es podrà gaudir, un any després, de manera presencial. Un dia abans, tindrà lloc la presentació del llibre d’Evencio Tortajada ‘Momentos, Silencios y Soledades’.

La programació d’enguany estarà marcada per activitats com l‘Espai multiaventura Infantil, impulsat des de les àrees de Cultura i Infància i dirigit als més xicotets, on es podrà gaudir de set dies de diversió amb un rocòdrom, llits elàstics, ludoteques i tallers. Aquesta activitat tindrà lloc del 23 al 29 de juliol en Parc Central de 18.00 a 21.00h. Les activitats infantils es completaran amb un circuit amb teatre, màgia i humor de la mà de Cucurucú Teatre o Magic Jordi, entre altres.

A més, la música i el talent local jugaran un paper fonamental en aquestes festes amb l’acte Torrent a Dos Bandes, Música a la fresca, Balls i tradicions al carrer i la Música enamorada de Pascual i Saray, Un Torrent d’estreles de Raúl Ogalla acompanyat d’Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martínez, i Laura Monsalve acompanyada de les grans veus de Manu Rodríguez i Germán Scasso.

L’oferta musical es completarà amb el Jazz Panorama, Tributo a Sabina i l’Àgora Sound que serà l’escenari d’artistes de la talla de Bely Basar-te, Arnau Griso i Mr. Kilombo. Aquest espectacle tindrà lloc el 27, 28 i 29 de juliol. També ho serà el 30 de juliol amb la interpretació ‘El Lazarillo de Tormes’  per part de la companyia de El Brujo.

A més, se celebrarà un circuit de monologuistes en diferents punts de la ciutat perquè arribe a tots els públics, que podran gaudir i riure amb les històries i ocurrències d’Òscar Tramoyeres, Patrícia Espejo, Miki Dhakai i Jesús Manzano, entre altres.

El tancament de les festes tindrà lloc la matinada del 30 al 31 de juliol amb quinze minuts de l’espectacle pirotècnic amb 200 kg de pólvora del Castell de Festes.

 

 

 

Torrent presenta el programa de festes de 2021

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.