Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent organitza un servici especial de preemergència per als dies vinents

desembre 14, 2016

La Delegació de Seguretat Ciutadana preveu el nivell de preemergència en què es troba la localitat amb un dispositiu especial

Un treball conjunt de totes les àrees del consistori per a fer tasques de manteniment i prevenció

La Delegació de Seguretat Ciutadana s’ha reunit este matí amb diferents departaments del consistori per a preparar un dispositiu de preemergència a causa de les expectatives de pluja que s’esperen durant els dies vinents. El regidor de l’àrea, José Antonio Castillejo, en companyia de representants de la Policia Local, Aigües de l’Horta, Protecció Civil, la Brigada d’Obres, el Consell Agrari, Nous Espais, Medi Ambient, FCC, el Gabinet de Comunicació i tècnics municipals d’Urbanisme i Mobilitat han previst un servici especial per a la prevenció davant del nivell de prealerta en què es troba Torrent.

Les principals tasques que es duran a terme són la prevenció i neteja de les bombes i embornals, efectius especials, augment en la senyalització del trànsit i tanques, especial atenció en els passos subterranis, alerta amb la possible caiguda d’arbres així com la constant revisió de barrancs i zones sensibles abans de les inundacions. José Antonio Castillejo ha assenyalat que “cal que hi haja un servei de preemergència davant les possibles pluges per a previndre situacions de risc en la ciutat”.
A més, en la reunió s’ha fet també un balanç dels treballs de les diferents àrees al llarg de l’any, gràcies als quals s’aconseguix mantindre la ciutat neta i amb un augment notable de la seguretat. Els veïns i veïnes del municipi poden consultar tota la informació actualitzada en les xarxes socials de l’Ajuntament.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.