Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent inicia el dispositiu de seguretat per a Tots els Sants

octubre 30, 2019

El pàrquing de les instal·lacions esportives de Parc Central roman obert fins al dia 1 de novembre (inclusivament) i, a més, s’han incrementat les línies d’autobús (gratuïtes el 31 d’octubre i 1 de novembre)

Amb motiu de la festivitat de Tots els Sants, l’Ajuntament de Torrent ha posat en marxa un dispositiu especial amb l’objectiu de regular el trànsit de la zona i augmentar la seguretat dels veïns i veïnes. Tenint en compte els nombrosos desplaçaments que estan previstos s’han pres diferents mesures, com incrementar els espais d’estacionament en la rodalia del cementeri del municipi i ampliar els serveis de transport públic.

Durant aquests dies i fins a l’1 de novembre –inclusivament-, s’ha obert al públic el pàrquing de les instal·lacions esportives de Parc Central, perquè la ciutadania puga estacionar els seus vehicles de manera gratuïta. Igualment, des de la delegació de Mobilitat, s’ha augmentat i adequat la senyaléctica de les vies d’al voltant del cementeri, incrementant la seguretat tant de vianants com de conductors.

Al mateix temps, el servei de TorrentBus serà gratuït els dies 31 d’octubre i 1 de novembre. A més, en tractar-se de festiu el dia 1 de novembre, es disposarà d’una ampliació especial d’autobús de les línies Roja i Verd, facilitant l’accés i el servei de les persones.

Igualment, amb l’objectiu de millorar la fluïdesa del trànsit i garantir i la seguretat dels veïns i veïnes, s’ha disposat un operatiu conjunt entre la Policia Local i Protecció Civil, que controla els diferents accessos i zones habilitades per a estacionament.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.