Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent homenatja a María Jesús Rincón Prieto com a fallera major
Torrent homenatja a María Jesús Rincón Prieto com a fallera major

Torrent homenatja a María Jesús Rincón Prieto com a fallera major

febrer 8, 2018

La nit de divendres es celebrà l’homenatge a la fallera major de Torrent, Maria Jesús Rincón i Prieto, i a la seua cort d’honor. Un sopar que va reunir els representants de les 29 comissions falleres, amics i familiars, que no van voler perdre’s este acte, que és un preàmbul de les falles 2018. Maria Jesús i la seua cort formada per Anabel Tormo, Paula Miquel, Amanda Faya, Mari Carmen Hernández i Itziar Martín van arribar al restaurant El Romeral amb cotxe i van ser rebudes per l’alcalde, Jesús Ros.

Torrent homenatja a María Jesús Rincón Prieto com a fallera majorA continuació, entraren al saló per a fer un brindis, en el qual la fallera major desitjà als presents el millor per a les pròximes festes josefines.

La fallera major infantil, Alexia Manzano, també va assistir a la gala acompanyada de la seua cort d’honor: Carolina Benavent, Alejandra Palacios, Paula Tobajas, Juli Dilata, Cristina Peris, Rocío Hernández i Lucia Alapont. Les xiquetes seran les protagonistes el pròxim dissabte al migdia en el dinar en homenatge a la fallera major infantil que també es celebrarà en el restaurant El Romeral.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.