Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Policia Local i Protecció Civil finalitzen la campanya sobre sensibilització en l’ús de pirotècnia en els col·legis

febrer 22, 2018

Policia Local i Protecció Civil finalitzen la campanya sobre sensibilització en l’ús de la pirotècnia en els col·legis

La Policia Local de Torrent i Protecció Civil han finalitzat la campanya de sensibilització i educació per a l’ús correcte de la pirotècnia recreativa. A l’ultima xarrada hi han assistit el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i 200 alumnes de 4t, 5é i 6é de primària del col·legi La Purísima.

Segons ha explicat la policia, els objectius són fomentar la importància que té que un adult acompanye un menor a l’hora de manipular els masclets i conéixer i apreciar els valors i normes bàsiques en l’ús correcte segons les diferents edats.

I per part de Protecció Civil, este projecte educatiu consistix a impulsar i conscienciar sobre el bon ús d’articles pirotècnics, amb les normatives i mesures de primers auxilis en cas d’accident.

La campanya ha estat dirigida a alumnes a partir de 10 anys, i ha recorregut onze col·legis de Torrent: Mare de Déu del Rosari, El Molí, Federico Maicas, Les Terretes, Miguel Hernández, L’Encarnació, CEE Squema, Madre Petra, IES Tirant lo Blanc i Antonio Machado.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.