Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent exalta a les Falleres Majors
Torrent exalta a les Falleres Majors
,

Torrent exalta a les Falleres Majors

novembre 4, 2021

Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moreno van rebre la banda i la joia que les acredita com a màximes representants de les festes falleres de 2022 al costat de les seues corts d’honor

La ciutat de Torrent s’ha vestit de gala aquest cap de setmana per a exaltar a les falleres majors de 2022, Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moreno. Les màximes representants del món faller han viscut moments d’entusiasme i alegria al costat de les seues corts d’honor. El dissabte a la vesprada va ser el torn de Sara, qui va iniciar el programa faller del cap de setmana amb la recepció a la porta de l’Auditori, precedida de la seua cort d’honor. Allí l’esperaven fallers, falleres, amics, familiars, representants de la societat torrentina, l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Falles, Pascual Martínez, i altres representants de la corporació municipal.

Va ser un moment molt esperat per la societat fallera després d’un any marcat per la pandèmia. Com esperat va ser el moment de descobrir un dels secrets millor guardats: el color del seu vestit. Un vestit que des de fa alguns anys les falleres majors han decidit mantenir en secret fins arribar el dia de l’exaltació. Sara va lluir una indumentària amb dibuix Sant Ramir, teixit sobre una ordit de seda natural color pruna, tramat amb 16 colors de trama diferents amb un metall or, i confeccionat per la SC Indumentària. El teixit pertanyia a la signatura Vives i Marí i les manteletes a Filles de Carmen Esteve. Per part seua, la cort d’honor va lluir, com és habitual, els seus vestits per parelles, dissenyats també per SC Indumentària i amb teles de Vives i Marí.

Després de la recepció, el públic assistent va gaudir d’un acte ple de música que van obrir els cantants locals Pascual i Saray. Gio, artista fallera, va posar la veu a una vesprada que va amenitzar la banda de música Dt.buddies, i un espectacle de llums i color. L’acte d’exaltació va estar presentat per Cristina Peris, Reina de l’Encontre de 2018, i el mantenidor va ser el doctor en psicologia Albert Sesé.

El moment més esperat va arribar quan Cristina va reclamar la presència de la Fallera Major de Torrent de 2022, Sara Garrigues Royo, qui va pujar a l’escenari davant l’atenta mirada del públic que no volia perdre’s cap detall. De la mà de l’alcalde Jesús Ros, que va tenir unes paraules d’afecte per a Sara i la seua família així com a les predecessores en el càrrec, Alicia i Sandra, en un any tan especial per al món faller, la protagonista de la nit va rebre la joia i la banda que l’acrediten com a màxima representant de les festes josefines de 2022.

Torrent exalta a les Falleres Majors

El diumenge al matí va ser el torn de Paula Alapont Moreno, qui va brillar en la seua exaltació acompanyada per la seua cort d’honor. La representant del món faller infantil va triar per a aquest moment tan especial un vestit en color champagne de la signatura de Vives i Marí i confeccionats per a l’Antiga, amb manteletes de Filles de Carmen Esteve.

L’exaltació, que va començar amb un espectacle circense, va estar presentada per Lucía Alapont Moreno, germana de la Fallera Major Infantil, i Alejandro Vilata García. Les components de la cort d’honor infantil van pujar a l’escenari per a rebre les seues bandes i esperar que entrara la Fallera Major Infantil de Torrent, que, davant un públic dempeus que no parava d’aplaudir, va arribar a l’escenari on l’esperava l’alcalde, qui li va desitjar que gaudira de cada moment del seu regnat a Paula i la seua cort. Les emocionades paraules de la mantenidora van venir de part de Sara Larrazábal Bernal, Fallera Major Infantil de València de 2019.

En acabar les dues exaltacions, que van comptar amb la presència de les Falleres Majors de València, les falleres majors, visiblement emocionades, van rebre la visita dels representants de les 29 comissions torrentines, així com altres Juntes Locals i el representant de les festes de Sogorb.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.