Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent estrena zones d’entrenament a l’aire lliure
Torrent estrena zones d’entrenament a l’aire lliure
, ,

Torrent estrena zones d’entrenament a l’aire lliure

març 6, 2019

Este cap de setmana estarà ja disponible una nova àrea de workout a la Canyada del Conill, a la qual prompte s’uniran dos més en Parc Central i Frare Antonio Panes

L’any passat es va posar en funcionament un espai d’entrenament d’estes característiques al costat de la Plaça de la Pau

L’àrea recreativa de la Canyada del Conill estrena este cap de setmana una nova àrea d’entrenament a l’aire lliure. A la instal·lació d’esta nova àrea, coneguda popularment com workout, prompte se sumaran dues més en la plaça Frare Antonio Panes i en Parc Central, la instal·lació del qual s’iniciarà en breu. En uns mesos, Torrent comptarà en total amb quatre àrees esportives d’este tipus, ja que ja funciona des de l’any passat una en l’avinguda regna Sofia, al costat de la Plaça de la Pau. La instal·lació de les àrees d’entrenament suposen una inversió total de 120.000, inclosos en el programa “Estalviar per a Invertir”, gràcies als fons disponibles del superàvit que ha permés posar en marxa una llista d’Inversions Financerament Sostenible.

Segons ha assenyalat l’alcalde Jesús Ros en roda de premsa, “la instal·lació de les tres àrees d’entrenament té lloc en tres zones estratègiques de la ciutat i respon a una demanda de la ciutadania, especialment dels joves”. L’àrea recreativa de la Canyada del Conill és una zona especialment utilitzada els caps de setmana i en ella ja hi ha alguns jocs infantils. La que s’instal·larà en Parc Central -pròxima a les pistes de bàsquet- suposa dotar a esta zona, molt utilitzada ja per esportistes, d’una oferta més variada. I la que s’instal·larà en la plaça Fra Antonio Panes és una resposta a una demanda d’una zona de la ciutat, cada vegada més poblada, i completarà la zona de jocs infantils ja existent.

Torrent estrena zones d’entrenament a l’aire lliure

En concret, la pista de Parc Central comptarà amb un mòdul central que ocuparà una superfície d’uns 85 metres quadrats. En la plaça Fra Antonio Panes es preveu la instal·lació de cinc elements sobre sòl de cautxú. A la Canyada del Conill des d’este cap de setmana estan disponibles huit aparells de diferent tipus.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.