Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent estrena un nou espai de lectura en Parc Central
Torrent estrena un nou espai de lectura en Parc Central
, ,

Torrent estrena un nou espai de lectura en Parc Central

desembre 16, 2021

La setmana de portes obertes en la nova biblioteca programa activitats lúdiques i culturals per als més jóvens, del 13 al 17 de desembre

L’Ajuntament de Torrent, per mitjà de la Delegació de Biblioteques, ha organitzat la setmana de portes obertes del nou “Punt de Lectura” situat en el Parc Central, més concretament en el número 3 de la plaça de la Concòrdia (torre central). Entre les activitats que s’han programat per a la inauguració d’aquest nou espai, cal destacar les dirigides especialment al públic més jove i que tindran com a protagonistes animals fantàstics, personatges de contes de terror i superherois. Cada vesprada, a les 18.30, hi haurà sessions de contacontes. A més, amb motiu de la inauguració, els qui acudisquen a visitar les instal·lacions d’aquest nou centre dedicat a la lectura, obtindran un llibre com a obsequi.

Torrent estrena un nou espai de lectura en Parc Central

El nou Punt de Lectura, que tindrà un horari ordinari de 9.00h a 20.30h, suposa, en paraules de la regidora Patricia Sáez, “un impuls a les infraestructures culturals i educatives de Torrent, especialment en un barri nou com el de Parc Central, que es troba en creixement i amb una població jove que necessita aquests serveis”. D’altra banda, l’alcalde Jesús Ros ha manifestat “l’obertura d’aquest punt de lectura és el compliment d’un compromís que havíem adquirit amb la ciutadania, especialment amb els més joves, que ens transmetien la necessitat de més espais com aquests per a poder estudiar, llegir i fins i tot relacionar-se”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.