Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent estrena la nova pista de patinatge en Parc Central

gener 7, 2020

El nou espai compta amb 900 m² i té una forma trapezoidal

Després de les obres d’extensió de la pista de patinatge, els torrentins i torrentines ja disposen d’un espai de diversió més ampli i segur. El projecte, finançat amb fondos provinents del Pla de Serveis i Obres Municipals (*OM) de la Diputació de València, ha comptat amb un pressupost global d’al voltant de 48.800 euros.

La nova pista, de 900 metres quadrats, compta amb una extensió que és aproximadament el doble que l’anterior. D’igual forma, l’espai també ha canviat la seua forma, passant de ser circular a trapezoidal. Així, s’adapta a l’actual perímetre en el qual està instal·lada l’àrea de descans, “donant resposta a la necessitat dels veïns i veïnes que sol·licitaven disposar d’un entorn renovat per a gaudir d’aquest esport”, ha explicat la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

Gràcies a la nova disposició de la pista, s’han disposat 8 embornals connectats entre si per a la recollida d’aigües pluvials. Igualment, s’han instal·lat quatre punts de llum, situats a les cantonades de l’àmbit de la pista; i s’ha disposat d’un nou tancament perimetral mitjançant un passamans d’acer inoxidable.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.