Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es prepara per a celebrar el Mig Any
Torrent es prepara per a celebrar el Mig Any
,

Torrent es prepara per a celebrar el Mig Any

març 24, 2022

La ciutat de Torrent es prepara per a viure de nou la tradicional celebració del Mig Any, un acte en el qual les comparses i filades ompliran els carrers del municipi al ritme de la música mora i cristiana dissabte que ve, 26 de març, com a avantsala de les esperades festes de Moros i Cristians de Torrent a l’estiu. La jornada s’iniciarà amb un esmorzar sobre les 9.30h en el Parc Central, a manera de preàmbul per a la desfilada de la Entradeta de Mig Any, que començarà a les 11.30h des de la parròquia de Montsió fins a la plaça Major, on es reuniran al voltant de la icònica Torre per a dur a terme el nomenament de càrrecs 2022.

Així, Nicko Magán Oliva, i Vicent Soler Quilis, seran “renomenats” capità cristià i moro, respectivament, així com Ramon Almerich González, i Eduardo García Moral, reafirmaran els càrrecs d’alferes cristià i alferes moro. Després de l’acte, els Moros i Cristians faran una jornada de “germanor” en l’àgora de Parc Central.

El regidor de Festes, José Pascual Martínez, ha volgut destacar “la responsabilitat de les diferents comparses i filades del municipi durant aquests dos últims anys, ja que han esperat pacientment per a poder celebrar enguany, de nou, una data tan especial per a Torrent”.

Nou castell de Moros i Cristians

Demà, dijous 24 de març, si les condicions meteorològiques ho permeten, començarà la instal·lació del nou castell preparat per a les festes de Moros i Cristians, una estructura que servirà per a fer-hi els parlaments durant els principals actes festius de la ciutat.

 

Torrent es prepara per a celebrar el Mig Any

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.