Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent donarà la benvinguda a les falles amb el tradicional acte de la Crida
Torrent donarà la benvinguda a les falles amb el tradicional acte de la Crida
,

Torrent donarà la benvinguda a les falles amb el tradicional acte de la Crida

febrer 21, 2019

Diumenge al matí, els fallers i les falleres infantils desfilaran amb les seues disfresses en la Cavalcada del Ninot

Els fallers i les falleres de Torrent començaran les falles 2019 amb l’acte de la Crida, que com és tradició té lloc cada any al peu de la Torre. Dissabte a les 20 h, la fallera major de Torrent, Carmen Raga Ortí, i la fallera major infantil, Leyre Gallego Ruiz, acompanyades de les corts d’honor, donaran el tret d’eixida a les festes davant milers de fallers, falleres, veïns i veïnes. Com a colofó final, l’acte conclourà amb un castell de focs artificials.

Les activitats festeres continuen amb la Cavalcada del Ninot infantil, que és l’acte estrela de diumenge. La xicalla de totes la comissions falleres desfilarà a partir de les 10.30 h per l’avinguda al Vedat, des de la font de les Granotes fins a arribar al parc infantil de la plaça de les Corts Valencianes. Amb música, espectacle i grans disfresses, els fallerets i les falleretes faran gaudir el públic assistent, però, sobretot, passaran un matí divertit i molt entretingut.

Al mateix temps, ADISTO celebra també diumenge al matí a partir de les 12 h una operació quilo, un acte que s’ha convertit en una tradició per als xics i les xiques de l’associació que, cada any, es visten amb els vestits fallers per a oferir aliments solidaris a la parròquia de la Sagrada Família.

Agenda mediambiental

L’AV El Vedat ha programat per a dissabte al matí una ruta diürna per les sendes i bosc del Vedat. Està dirigida a tots els públics i té una duració aproximada de dos hores. L’excursió començarà a les 10.30 h en el local de l’associació.

Activitats musicals

Els amants de la música estan d’enhorabona este cap de setmana, perquè poden gaudir del concert oferit per l’Orfeó Polifònic del Cercle Catòlic, en benefici de Mans Unides. La vetlada musical començarà a les 19.30 h en l’Auditori.

Tallers educatius

Les activitats infantils són a càrrec del Centre Ambiental El Vedat. El taller Scrapbooking, una tècnica divertida per a desenvolupar la creativitat, oferix als xiquets i les xiquetes la possibilitat de dissenyar i crear una llibreta que podran emportar-se per a utilitzar-la en el col·legi. Dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

Una altra de les propostes per als menuts de la casa és un taller en l’Hort de Trénor, una activitat on aprendran a donar diferents usos als taps de suro i fabricaran caixes que podran emportar-se a casa. Diumenge a les 11 h.

Torrent donarà la benvinguda a les falles amb el tradicional acte de la Crida

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.