Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent continua reforçant les tasques de neteja i desinfecció dels carrers per a fer front a la COVID-19
Torrent continua reforçant les tasques de neteja i desinfecció dels carrers per a fer front a la COVID-19
, ,

Torrent continua reforçant les tasques de neteja i desinfecció dels carrers per a fer front a la COVID-19

agost 25, 2020

A més, s’estan netejant contenidors a les urbanitzacions i disseminats, així com abocaments incontrolats ocasionats per les males pràctiques d’algunes persones

L’Ajuntament de Torrent continua reforçant les labors de neteja i desinfecció de tot el municipi, tant en el nucli urbà com en urbanitzacions i disseminats, per a frenar el contagi de la COVID-19. D’aquesta manera, diàriament es duen a terme constants serveis d’aigualeig en la via pública, especialment en les zones amb major concentració ciutadana, com són els espais de joc infantil, parades d’autobús, accés a residències o centres de salut i també del mobiliari urbà.

Per a eixes tasques, el personal del servei de neteja empra bicitricicles i motxilles fumigadores, camions d’aigualeig i hidronetejadores, per a higienitzar els carrers amb una projecció d’aigua i material desinfectant.

Torrent continua reforçant les tasques de neteja i desinfecció dels carrers per a fer front a la COVID-19

A més d’aquestes mesures per a fer front al coronavirus, el consistori recorda a la ciutadania la necessitat i importància de respectar i complir totes les mesures i normes de seguretat i utilitzar la màscara i fer-ne un ús adequat.

Neteja de contenidors
Igualment, es continuen fent les tasques de neteja de contenidors a les urbanitzacions i disseminats, però també d’abocaments incontrolats ocasionats per les males pràctiques d’alguns veïns i veïnes. En aquest punt, l’Ajuntament recorda la prohibició de tirar fem o altres objectes a terra, ja que, sobretot a l’estiu, augmenta el risc de produir-se un incendi.

Per a poder depositar aquests residus de diferents característiques, Torrent té dos ecoparcs: c/ Sant Joan Baptista, 23; i el Polígon Industrial Toll i l’Alberca. Així mateix, els torrentins i torrentines tenen disponible un servei municipal de recollida d’estris i mobles amb avís previ, perquè no deixen aquests materials al costat dels contenidors. Només cal telefonar al 96 156 53 53 o al 010.

D’altra banda, el consistori posa a la disposició dels veïns i veïnes de les urbanitzacions i disseminats un servei específic de recollida de restes de poda, l’horari de les quals s’ha ampliat a tots els matins de dilluns a dissabte,  s’ha reforçat durant el període estival. Es tracta d’un sistema de recollida de residus que compta amb un recol·lector i un camió grua amb polp que és utilitzat tres dies per setmana en la zona del Vedat i dos dies en la resta d’urbanitzacions i disseminats.

Per a aquesta recollida, les restes de poda han de tindre la consideració de residus domiciliaris per a la qual cosa,  han de complir les condicions estipulades en l’ordenança municipal. Quan les quantitats siguen majors que les previstes en l’ordenança, els veïns i veïnes hauran de fer ús dels ecoparcs de la ciutat que arrepleguen fins a 100 quilos.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.