Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent constitueix les seues Àrees de Govern

juny 18, 2019

Els onze regidors de la llista socialista reben les competències de l’alcalde Jesús Ros

Després de la celebració del ple extraordinari de la presa de possessió de la nova corporació municipal de l’Ajuntament de Torrent dissabte passat al matí, l’alcalde Jesús Ros ha conformat la nova corporació municipal i les àrees de govern entre els 11 regidors electes de la llista que encapçalava en les passades eleccions del 26 de maig.

D’aquesta forma, Inma Amat dirigirà l’Àrea de Gestió de la Ciutat i Seguretat, amb les competències d’Urbanisme, Grans projectes, Infraestructures, Cicle Integral de l’Aigua, Serveis Urbanístics, Relacions amb Aigües de l’Horta, Barris, Policia Local, Protecció Civil i Emergències, Seguretat Ciutadanes, Mobilitat, Gestió de Residus i Neteja Viària. En aquest sentit, Amat es converteix en la primera dona en la història de la ciutat de Torrent que està al capdavant de la Policia Local.

Per part seua, Andrés Campos s’ocuparà de l’Àrea d’Estratègia, Innovació i Economia, sent responsable de Personal, Gestió Pressupostària, Règim Interior i Planificació Estratègica, Modernització i Noves Tecnologies, Comerç, Indústria, Ocupació, Assumptes Europeus, Mercats no Sedentaris i Benestar Animal. A més, Campos repeteix com a portaveu de l’equip de govern socialista.

L’Àrea d’Igualtat i Formació, que abasta Polítiques d’Igualtat, Sanitat, Educació per a la Salut, Dona, Família i servei d’ajuda a aquesta, Sanitat Ambiental, Voluntariat Juvenil, Gestió de l’Espai, Formació per a l’Ocupació i relacions amb Idea´t, seran gestionades per Marina Olivares, que s’estrena com a regidora en aquest mandat.

José Pascual Martínez s’incorpora al consistori al capdavant de l’Àrea de Ciutadania, amb Festes, Falles, Participació Ciutadana, Transparència i informació, Moviments Associatius i Entitats Populars, Tradicions i Iniciatives Socials.

Així mateix, la regidora Patricia Sáez, repeteix en aquesta legislatura en l’Àrea d’Educació i Publicacions, encapçalant Educació, Biblioteques, Arxius, Promoció del Valencià i Política Lingüística, Relacions amb el Consell Escolar, Programes Educatius, Infància, Coordinació de Centres d’Educació Infantil, Fira del Llibre i Publicacions.

L’Àrea d’Atenció, Solidaritat i Transport, que inclou Benestar Social, Tercera Edat, Punt d’Aliments, Cooperació Internacional, Dependència, Gestió dels Centres de Serveis Socials, Consum, Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, Pobresa Energètica, Assistència Personal i Transports i les seues infraestructures, recau en el regidor José Antonio Castillejo.

La regidora Susi Ferrer coordinarà l’Àrea de Cultura i Esports, apartat que arreplega Cultura, Esports, Turisme, Salas d’Exposicions, Infraestructures Culturals (Auditori, EMAT i uns altres), Patrimoni Històric- Artístic i Etnològic, Comunicació, Relacions amb la Fundació Esportiva Municipal, Subvencions Esportives i Escoles Esportives.

D’altra banda, Francisco José Arnau pren possessió de l’Àrea d’Habitatge i Sostenibilitat, amb Habitatge, Medi Ambient, Montes Públics, Canvis Climàtics i Energies renovables, Espais Públics Naturals, Urbanitzacions i disseminats, Barri Antic, Relacions amb Nous Espais, entres les seues responsabilitats.

La Brigada d’Obres, Parcs i Jardins i Manteniment de Vies Públiques i Coordinació de Serveis en Vies Públiques són per a José Daniel Iserte, que liderarà la Delegació d’Espais Públics

Finalment, Esmeralda Torres serà l’encarregada de la Delegació d’Hisenda, supervisant la Gestió Econòmica, Tributària, i Fiscal, Subvencions, Compatibilitat i Tresoreria, Relacions amb Recaptació de Torrent, Cadastre, Assessoria Jurídica, Patrimoni, Contractació, Estadística i TDIC; Esmeralda es converteix, també, en la primera dona que gestiona la delegació d’Hisenda.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.