Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra la primera Canicross, amb les mascotes com a protagonistes
Torrent celebra la primera Canicross, amb les mascotes com a protagonistes
, ,

Torrent celebra la primera Canicross, amb les mascotes com a protagonistes

maig 13, 2019

La ciutat viu un intens cap de setmana de proves esportives

La ciutat de Torrent ha viscut un intens cap de setmana ple d’activitats esportives. Les mascotes han sigut les principals protagonistes en la celebració de la primera Canicross. L’Ajuntament de Torrent, a través de la Delegació de Benestar Animal i en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal, ha creat esta modalitat de carrera de tres quilòmetres en la qual els corredors fan el recorregut en companyia de les seues mascotes.

Torrent celebra la primera Canicross, amb les mascotes com a protagonistes

La nova cita va tindre lloc als voltants de l’àrea recreativa canina del carrer d’Albaida. La prova, en la qual van participar prop d’un centenar de corredors, a més de la regidora de Benestar Animal, Nadia Marín, que va córrer amb la seua mascota, va servir per a arreplegar fons per als animals sense llar, a través de les associacions protectores Sos Peludetes, ADAT, Petjades Trobades i Una mano para una pata. En acabar la carrera, Marín va destacar la participació i el vessant solidari d’esta primera edició d’una prova esportiva que permet, a més, “divertir-se amb les mascotes i practicar esport”. Com en les proves esportives tradicionals, els participants també van rebre la seua bossa del corredor, en este cas per als participants de quatre potes, amb aliments, així com botelles per a ruixar les miccions i bosses per a arreplegar els excrements, que formen part de la campanya municipal de conscienciació.

El trinquet estrena instal·lacions         
El Club de Pilota Trinquet de Torrent va celebrar divendres passat una festa per a celebrar la renovació de les instal·lacions. Jugadors i tècnics, en companyia de personalitats com l’expilotari Juan Antonio Zamora Moreno, Natalio, van participar en la reunió festiva, a la qual van acudir l’alcalde, Jesús Ros, i la regidora d’Esports, Nadia Marín.
Després que el consistori adquirira les instal·lacions, s’han dut a terme algunes actuacions per un valor de 19.000 € provinents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. La primera de les actuacions ha consistit a millorar les parets de la pista, ja que estaven deteriorades pels efectes atmosfèrics i pels colps de les pilotes. S’ha intervingut on es creia convenient i s’han tornat a pintar les instal·lacions. També s’ha millorat la visibilitat i la seguretat dels espectadors amb la col·locació d’una làmina de vidre.

Altres cites esportives    
D’altra banda, com cada any, ARTIC va organitzar la Carrera Popular Contra la Droga Memorial Benito Pozo. La cita esportiva, que va tindre la participació d’esportistes de totes les edats, portava com a lema “si eres persona i tens boca, no li digues sí a les drogues”. El regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, i el de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, van participar en el lliurament de trofeus.

 

Més de 200 ciclistes van participar dissabte en la quarta edició de la Rompecadenas, que organitza el Club Ciclista La Rompecadenas de Torrent, una prova de 155 quilòmetres amb un desnivell de 2.500 metres, amb eixida i arribada en el polígon industrial Mas del Jutge, i que va passar per localitats com Yátova, Bunyol, Dosaigües o Godelleta.

La piscina de Parc Central va acollir este cap de setmana per primera vegada el Campionat Absolut de Natació Sincronitzada, organitzat pel Club Alquímia. Al llarg del cap de setmana van tindre lloc les diferents proves, en la majoria de les quals el club local va accedir al podi. Van aconseguir un cinqué lloc, quatre bronzes, do plates i un or, este últim en la prova de tècnica en equip. La regidora d’Esports, Nadia Marín, va participar en el lliurament de medalles i va felicitar el Club Alquímia tant per l’organització com pels èxits obtinguts.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.