Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra la seua Mitja Marató i 10k
Torrent celebra la seua Mitja Marató i 10k
,

Torrent celebra la seua Mitja Marató i 10k

abril 23, 2018

La competició tingué un caràcter emotiu amb la realització del Memorial Blas Gámez, un homenatge al sotsinspector mort en acte de servici

Diumenge a primera hora del matí, els torrentins i torrentines, a més de visitants d’altres localitats, es donaren cita en una de les activitats esportives més esperades de la ciutat: la Mitja Marató i 10K. El Parc Central acollí l’eixida i la meta del circuit, que enguany tenia un nou recorregut més urbà i pla per a afavorir així la carrera als participants i que pogueren millorar les marques. La competició va reunir vora 650 corredors, en ambdues proves, els quals corregueren i gaudiren d’una jornada plena de companyonia i esport.

Torrent celebra la seua Mitja Marató i 10k

La competició tingué un gran significat emotiu amb el Memorial Blas Gámez, una manera de recordar i homenatjar el sotsinspector i veí de Torrent que va morir en acte de servei i que va estar molt relacionat amb el món de l’esport, exactament en el ciclisme i atletisme. Per això, per a iniciar les proves es dugué a terme un minut de silenci. D’igual manera per a tancar esta cita esportiva es dedicà un commovedor acte d’homenatge a la família. L’alcalde Jesús Ros lliurà uns rams de flors a la família, a més d’una càlida abraçada per a mostrar-los el seu suport.

Tots els corredors van rebre una medalla finisher (medalla per arribada), per la seua participació, una bossa completa amb diversos regals i una samarreta confeccionada amb materials específics per a esportistes i que inclou una nova imatge dissenyada, específicament per a la carrera, pel Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent. “Des de l’Ajuntament hem treballat per a millorar i afavorir totes les persones participants i poder convertir la nostra Mitja Marató i 10K en un referent de l’esport, ja que el nostre objectiu és que entre a formar part del circuit de la Diputació de València”, assenyalà la regidora d’Esports, Nadia Marín.

Els guanyadors de les dos proves també van rebre un trofeu de la mà de la regidora d’Esports; de Chus Sáez, esposa de Blas Gámez, i els seus dos fills.

Primers classificats en la Mitja Marató:

1- Iván Robles Collado – 01:15:28

2- Fran Espadas García – 01:19:12

3- Jose Ramón Bintaned Moreno – 01:19:12

1- Marilo Colomino Lechuga – 01:39:59

2- Liz Karina Fernández Gauto – 01:43:01

3- Susana Álvarez Diez – 01:45:23

 

Classificació completa en el següent enllaç: http://www.cronorunner.com/resultadosEvento.php?mod=1002

Primers classificats en la 10k:

1 -Jose Antonio Teller Fernández – 00:34:51

2 – Joan Antoni Pastor Torrijos – 00:36:09

3- Antonio López Perez 00:36:12

1- Carla De Tena Silla – 00:42:10

2 – Esther Botica Morcillo – 00:44:20

3- Olga Santamaría – 00:46:06

 

Classificació completa en el següent enllaç: http://www.cronorunner.com/resultadosEvento.php?mod=1003

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.