Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra la III Setmana de l’Orgull
Torrent celebra la III Setmana de l’Orgull
, , , , ,

Torrent celebra la III Setmana de l’Orgull

juny 21, 2018

El dia 28, Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+, es penjarà la bandera LGTBI de la façana de l’ajuntament i Joy S pintarà un mural per la diversitat

Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+ Torrent ha programat diversos actes amb el lema “Jo també sóc LGTBI+”, dirigits a reivindicar la diversitat i llibertat en tots els àmbits de la societat.

La primera activitat tindrà lloc el dia 26 a les 19h en la Casa de la Dóna, es tracta d’una taula debat sobre les polítiques LGTBI municipals. A la mateixa hora el dia 27 el Museu Comarcal serà l’escenari de la taula redona “Transformant la societat”, una vesprada de debat i intercanvi d’experiències que comptarà amb la participació de Felipe Hurtado, especialisa en psicologia clínica i sexologia; Vicent Bataller, sexólogo; Clara Martínez, assessora judicial de l’Observatori Valencià contra la LGTBIfobia de la Comunitat Valenciana i Lluna Sanz i Victoria Agud, activistes trans de Lambda.

Encarna Lerma Besó, regidora de Drets Personals i Igualtat, ha destacat que “des del consistori recolzem i tendim la nostra mà a aquestes iniciatives que reivindiquen el respecte, la igualtat i la diversitat”.

Finalment, el dia 28, Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+, es penjarà la bandera LGTBI de la façana de l’ajuntament i Joy S pintarà un mural per la diversitat, un mural situat en el carrer Azorín 6. Tot açò començarà a les 16h i estarà ambientat per DJ Malabbabba.

A més, durant tota la setmana l’edifici Metro s’il·luminarà amb els colors de la bandera LGTBI.

Torrent celebra la III Setmana de l’Orgull

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.