Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra la Gala de Talents de Casa 
Torrent celebra la Gala de Talents de Casa 
,

Torrent celebra la Gala de Talents de Casa 

juliol 7, 2021

Torrent va celebrar, dissabte passat 3 de juliol, la Gala de Talents de Casa. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Torrent, va tenir lloc en l’Hort de Trénor i va comptar amb l’assistència dels finalistes de la primera edició del concurs de talent local, entre els quals destacaven els tres primers classificats: Ángela Martínez, Pedro Soto i Alba Carmona, a més dels col·laboradors del programa com Pascual i Saray, Raúl Ogalla o Magic Jordi. Tots acompanyats per amics i familiars.

El concurs Talents de Casa va nàixer durant el període de confinament al març de 2020, amb l’objectiu d’amenitzar la població de Torrent en eixos mesos de dificultat i de descobrir nous talents locals. Finalment, un any més tard, ha pogut celebrar-se de forma presencial i per això s’ha convidat tots els assistents a gaudir d’una vetlada única.

La regidora de l’Àrea de Cultura, Susi Ferrer va assegurar que era tota una alegria poder celebrar de forma presencial aquesta gala ja que “teníem un deute amb els artistes. Tanquem així una iniciativa amb la qual hem pogut descobrir molts talents ocults dels nostres veïns i veïnes. I actuar davant amics i familiars en un dels punts més emblemàtics de la ciutat de Torrent és el millor premi que podien tenir”, va afegir.

Al final de la gala, que es va fer amb mesures especials de protocol i seguretat i que va estar presentada per Bea Carrascosa i José Serer i va poder seguir-se per les xarxes socials municipals, Alba, Pedro i Ángela van regalar al públic la presentació d’un nou tema compost per Alba Carmona. En aquesta cançó, l’artista parla de la música i del que significa per a ells.

 

 

 

Torrent celebra la Gala de Talents de Casa 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.