Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano
Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano
, ,

Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano

abril 10, 2018

Divendres passat l’Associació Gitana Europea i Intercultural de Torrent va organitzar una vesprada lúdica com a activitat preliminar a la commemoració del Dia Internacional del Poble Gitano, el dia 8 d’abril.

Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano

El barri del Alter es va omplir de música, castells inflables i jocs col·lectius, on amics i familiars van compartir una vesprada en bona companyia. L’alcalde Jesús Ros, juntament amb part de l’equip de govern no va faltar a aquesta celebració acompanyant al president de l’associació, Juan Gil Bustamante. Una jornada que a més de festiva reivindica els valors, les tradicions i la cultura gitana dels quasi 8.000 veïns d’ètnia gitana residents a Torrent.

És per açò que enguany l’Ajuntament de Torrent ha aprovat una declaració institucional amb motiu d’esta efemèride. Des del consistori se celebra esta cita històrica i aprofita l’ocasió per a reivindicar la situació de la població gitana en la societat actual, a més de reforçar el compromís amb la continuïtat de programes i activitats que visibilitzen la cultura i valors d’esta ètnia amb tanta presència en la nostra localitat, per la qual cosa durant tot el cap de setmana s’ha pogut veure la bandera del poble gitano penjant de la façana de l’Ajuntament. Es pot conèixer tota la informació sobre esta declaració institucional i les mesures que es duran a terme en el següent enllaç:

http://bit.ly/2qcnGEz

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.