Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra el ‘Cap de setmana de l’Arbre’
Torrent celebra el ‘Cap de setmana de l’Arbre’
,

Torrent celebra el ‘Cap de setmana de l’Arbre’

febrer 1, 2022

L’Ajuntament va preparar una sèrie d’activitats per a conscienciar a la ciutadania sobre la importància de cuidar el Medi Ambient i els seus recursos naturals

El dissabte 29 i el diumenge 30 de gener, Torrent va celebrar el ‘Cap de setmana de l’Arbre’ amb motiu del Dia Mundial de l’Acció enfront del Calfament Terrestre, que va tenir lloc el passat 28 de gener. Per a això, l’Ajuntament de Torrent, a través de la regidoria de Medi Ambient, va preparar un conjunt d’activitats per a conscienciar a la ciutadania de la importància de protegir el nostre entorn natural, i especialment als xiquets i xiquetes de la localitat. A més del valor fonamental de l’arbre com a productor d’oxigen.

“És important que els xiquets i xiquetes siguen conscients de la gran importància que té cuidar el nostre ecosistema i els seus recursos naturals, ja que ells i elles són la base del nostre futur”, ha destacat el regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau.

D’aquesta manera, el 29 de gener, l’Associació de Veïns El Vedat i el consistori, en col·laboració amb els voluntaris i voluntàries de Torrent Verd, van dur a terme la III edició de ‘Apadrina un Arbre’; una jornada de reforestació en la qual les famílies participants van plantar un exemplar de pi o carrasca, senyalitzant-lo correctament amb una piqueta distintiva, per a així regar-ho i cuidar-ho en el futur.

L’endemà, 30 de gener, l’Hort de Trénor va acollir la celebració de l’activitat ‘Jardí dels arbres’, amb diversos tallers i jocs en els quals les xiquetes i xiquets van tenir l’oportunitat d’aprendre, entre altres coses, a reconèixer els arbres per les seues característiques diferents. Per part seua, les mares i pares van poder gaudir d’una visita guiada pels racons de l’Hort, coneixent la diversa flora que alberga l’icònic emplaçament.

A més, el 28 de gener, els xiquets i xiquetes amb els quals col·labora el Colectiu Soterranya van plantar arbres en els buits existents en el barri del Xenillet, amb la intenció de posar en valor els espais verds de la ciutat enfront dels més xicotets

Torrent celebra el ‘Cap de setmana de l’Arbre’

 

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.