Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent augmenta el nombre de viatgers del servei públic de transport

febrer 21, 2018

En 2017 TorrentBus ha generat quasi un 4 % més d’usuaris i TorrentBici un 7,33 % pel que fa a l’any anterior   

A partir de març es podran combinar els dos serveis pel mateix preu i desplaçar-se per l’àrea metropolitana     

El transport públic serà debades per a les persones amb diversitat funcional intel·lectual

Les polítiques de mobilitat i els canvis duts a terme en estos tres anys han suposat un increment considerable en l’ús que els veïns i veïnes de Torrent fan del transport públic. Així ho ha explicat en roda de premsa el regidor de Mobilitat, José Antonio Castillejo, juntament amb l’alcalde, Jesús Ros.

En este sentit, Castillejo ha manifestat que la reordenació de les línies que s’ha fet per a adaptar-les a les necessitats de la ciutadania, a més de la recuperació de la gratuïtat del transport per a persones amb mobilitat reduïda, pensionistes, jubilades, estudiants, aturades i de baixos ingressos, han contribuït a l’increment dels viatgers.

Per este motiu, l’equip de govern ha volgut fer un pas més. El regidor de Mobilitat ha anunciat dos noves mesures que es duran a terme de forma imminent: d’una banda la campanya MOU-TE, combina la mobilitat TorrentBus i TorrentBici; d’altra, ha anunciat la gratuïtat del transport per a persones amb diversitat funcional intel·lectual, les quals se sumen, així, a estudiants, pensionistes, jóvens amb Carnet Jove, aturats, persones amb mobilitat reduïda i persones amb ingressos per sota del salari mínim interprofessional que sol·liciten la seua targeta daurada o d’estudiant i que des del passat 2016 ja gaudien d’este benefici.

MOU-TE combina mobilitat TorrentBus i TorrentBici    

A partir de l’1 de març, des de l’Àrea de Mobilitat s’iniciarà la campanya d’ús combinat dels dos transports. Si un usuari té un abonament de TorrentBus, ara també podrà utilitzar debades la bicicleta pública de Torrent.

La manera d’utilitzar este servei és tan senzilla com validar la targeta de TorrentBus i inserir els quatre últims dígits del DNI en qualsevol dels punts d’informació de les estacions que TorrentBici té per tot el municipi.

A més, com que està adherida al servei metropolità de València de bicicleta pública MIBISIVALENCIA, també es podran combinar els desplaçaments amb bici per l’àrea metropolitana.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.