Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent aprova la Fase II del Pla Resistir
Torrent aprova la Fase II del Pla Resistir
,

Torrent aprova la Fase II del Pla Resistir

maig 5, 2021

L’Ajuntament de Torrent completarà amb aquest programa un total de 2 milions d’euros d’ajudes directes

L’Ajuntament de Torrent ha aprovat les bases i la convocatòria de la Fase II de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir, subvencions directes gestionades pel consistori per a donar suport als sectors comercials locals afectats per la crisi derivada de la COVID-19, i ha ampliat les bases de la convocatòria d’ajudes, amb la finalitat que altres sectors també puguen beneficiar-se’nd. Les sol·licituds podran presentar-se a partir de l’endemà de publicar-se en el butlletí oficial.

Amb una dotació d’1.973.516 euros, el Pla Resistir ha permès concedir, fins ara, ajudes per un valor aproximat de 900.000 euros, per la qual cosa encara i ha una xifra de vora 1.100.000 d’euros que l’Ajuntament destinarà a diferents sectors que s’han vist afectats per la pandèmia.

Per tant, a proposta del regidor d’Estratègia i Innovació, Andrés Campos, s’ha aprovat aquesta segona convocatòria d’ajudes directes destinades a autònoms i microempreses. Així mateix, “es flexibilitzen els criteris que regulen la concessió d’ajudes i, a més de mantenir les que es destinen a activitats que es consideren prioritàries, s’àmplia a altres sectors que també s’han vist afectats i que no van poder accedir a les ajudes en la primera fase del pla”, ha explicat Andrés Campos.

En aquest sentit, amb l’ampliació de la II Fase del Pla Resistir, es veuran beneficiades d’aquesta iniciativa prop de 115 activitats comercials i empresarials, desglossades principalment en activitats hostaleres, culturals, esportives, així com venda ambulant, que seran subvencionades amb una dotació fixa de 2.000 euros i una variable de 200 euros per treballador –fins a un màxim de 4.000 euros, corresponents a 10 treballadors.

Finalment, el responsable de l’Àrea d’Estratègia i Innovació ha volgut agrair el treball de col·laboració que han brindat algunes associacions ciutadanes representants del teixit econòmic i empresarial, que en diverses reunions de treball han revisat els criteris i les condicions per a la concessió de subvencions i han suggerit, a més, algunes modificacions perquè les ajudes arriben a més sectors.

Sobre això, Marco Konjevic, en representació de l’Associació d’Hostaleria i Oci de Torrent i de l’Associació de Comerciants Torrent Comercial, ha destacat la seua satisfacció amb aquesta nova convocatòria i pel diàleg de l’equip de govern amb els sectors més afectats i ha afegit que “quan els col·lectius ciutadans s’impliquen en les polítiques públiques de protecció social, s’aconsegueix atendre més situacions i de manera més eficient”.

 

 

 

Torrent aprova la Fase II del Pla Resistir

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.