Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent aposta per les llançadores d’ocupació

juliol 21, 2017
Presentacions, xarrades i una taula redona han sigut les activitats del programa
Torrent acull la primera trobada empresarial de Construint Ocupació en la ciutat organitzat per les llançadores d’ocupació de Torrent i València. Els actes, organitzats per l’Ajuntament de Torrent i IDEA’T, han començat a les 9.00 hores en la sala d’actes de la Casa de la Dona amb la recepció dels assistents i s’han perllongat fins a les 13.30 hores.
El matí ha començat amb la recepció dels assistents i la presentació institucional d’Andrés Campos, regidor de l’Àrea de Recursos i Modernització de l’Ajuntament de Torrent, i María Muñoz, gerent d’IDEA’T, i la presentació del Programa de Llançadores.
Els assistents han tingut l’ocasió de conéixer les llançadores d’ocupació i després de la xarrada sobre la responsabilitat social corporativa, la taula redona sobre les habilitats i competències futures per a l’ocupació i la xarrada motivacional sobre la felicitat com a clau competitiva han conegut els nous enfocaments, eines alternatives i les noves perspectives per a abordar la recerca d’ocupació.
Construint Ocupació és un espai de trobada entre l’administració pública, les empreses del teixit empresarial de la zona i les persones aturades que busquen una oportunitat laboral. La Llançadora d’Ocupació de Torrent està formada per 20 persones amb l’objectiu d’aconseguir una ocupació o dur a terme una iniciativa emprenedora d’acord amb el perfil professional.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.