Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent aposta per la formació amb cursos de gestió d’empreses
Torrent aposta per la formació amb cursos de gestió d’empreses
,

Torrent aposta per la formació amb cursos de gestió d’empreses

setembre 27, 2019

20 persones rebran assessorament per a elaborar un pla de viabilitat d’un negoci

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, ha donat començament aquesta setmana al Programa de Formació i Assessorament per a Emprenedors “Gestiona amb èxit la teua pròpia empresa”, una acció emmarcada dins de l’EDUSI i cofinançada al 50% per fons FEDER de la Unió Europea. En aquesta primera edició del programa, 20 persones de Torrent rebran formació en diferents aspectes a tindre en compte a l’hora de posar en marxa i gestionar un negoci; alhora que participaran en sessions d’assessorament individualitzat per a elaborar el seu pla de viabilitat. D’aquesta manera, “en finalitzar el programa, els participants disposaran d’eines, habilitats i coneixements necessaris per a materialitzar les seues idees en negocis competitius i amb futur”, va destacar la regidora de Formació per a l’Ocupació, Marina Olivares, que va ser l’encarregada de donar la benvinguda als participants en el curs.

Torrent aposta per la formació amb cursos de gestió d’empreses

Igualment, durant el mes de setembre s’han desenvolupat altres tallers com el curs d’ofimàtica impartit en les instal·lacions de Beta Formació, finançat pel consistori. D’altra banda, vint persones també han iniciat la seua formació, que consistirà en 125 hores teòric- pràctic amb pràctiques no laborals en empreses, amb el curs “Activitats auxiliars de magatzem”, de Cambra València.

Al mateix temps, durant el mes de setembre es va realitzar el taller “Fes que et contracten en una entrevista de treball”, dirigit a les persones que estiguen buscant ocupació i vulguen conéixer tècniques per a ajudar en el procés de cerca d’un treball.

Pròximes activitats
Durant el mes d’octubre, Idea’t posarà en marxa el taller “Habilitats digitals per a la cerca d’ocupació” amb l’objectiu de desenvolupar les competències digitals i aprendre a manejar els recursos i eines TIC’s. Les inscripcions en IDEA’T, carrer València, 42, o trucant al telèfon 96 111 18 68.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.