Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torna el concurs ‘Pintura Mural TorrentJove, La paret pintada’

setembre 17, 2019

La regidoria de Joventut convoca la 5a edició d’aquest certamen que promou l’art urbà

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent, amb el doble objectiu de fomentar la participació i la creativitat, d’una banda, i embellir la ciutat, per una altra, convoca el cinquè concurs de Pintura Mural ‘TorrentJove, La paret pintada’. La convocatòria està oberta a totes les persones majors d’edat interessades a participar, de manera individual o col·lectiva, amb l’objectiu de fomentar la participació entre els artistes de la ciutat i recompensar així la seua creativitat.
Els guanyadors i guanyadores del concurs plasmaran les seues obres en un gran mural, que en aquesta ocasió se situarà en la zona de l’estació del metro a l’entrada de Torrent. D’igual manera, els premiats rebran una dotació econòmica de 7.000 euros, per a un mínim de dos i un màxim de quatre projectes seleccionats, o bé per a un únic projecte d’un col·lectiu seleccionat. La temàtica és lliure, i els participants poden acompanyar a la mateixa d’elements que el participant considere del seu interès per a la bona interpretació del projecte.
Els interessats a participar poden presentar les seues propostes, de manera individual o per equip, fins a l’11 d’octubre de forma presencial en l’Espai (Centre d’Informació Juvenil) o a través de correu o electrònic a torrent@joves.net

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.