Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

S’obri el termini de presentació de sol·licituds per al lloguer a preu assequible de 10 habitatges a Torrent

febrer 19, 2019

Els immobles, situats al carrer del Mestre Sosa, oscil·len entre els 300 i 400 € mensuals i inclouen plaça de garatge, traster, despeses de comunitat i l’IBI

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa pública Nous Espais, oferirà un servei per a la difusió i tramitació de les sol·licituds per al lloguer assequible de 10 habitatges en el barri de Benissaet. Estes actuacions s’emmarquen en el conveni de col·laboració signat pel consistori torrentí i l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sol (EVha), per a la difusió i comercialització d’eixos habitatges ara en règim de lloguer. Són uns immobles situats al carrer del Mestre Sosa, que oscil·len entre els 300 i 400 € mensuals, i inclouen plaça de garatge, traster, despeses de comunitat i l’IBI. Els pisos tenen aproximadament una superfície de 90 metres quadrats, tres habitacions i dos banys.

El termini de presentació de sol·licituds per a accedir a estos habitatges, en règim de lloguer, és des del 18 de febrer fins al 22 de març. Les persones interessades poden arreplegar la documentació en Nous Espais, o presentar-les directament en el TDIC (planta baixa de l’Ajuntament de Torrent) o en la seu de EVha a València (carrer de Vinatea, 14).

Tindran prioritat per a adquirir els habitatges les persones que tinguen més dificultats per a accedir a una vivenda i que complisquen els requisits establits: persones amb discapacitat, víctimes de violència de gènere, famílies amb menors, afectats per desnonaments, persones que residisquen en immobles amb barreres arquitectòniques no corregibles, famílies per a les quals el pagament del lloguer supose més del 25 % dels ingressos de la unitat, menors de 35 anys o majors de 60 anys i sol·licitants que estiguen obligats a desplaçar-se per motius laborals. “D’esta manera fomentem el lloguer i augmentem les possibilitats d’accés a una vivenda”, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat.

Pot consultar-se tota la informació sobre els pisos fent click ací.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.