Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

S’obri al trànsit el pont del Safranar que connecta Torrent amb el corredor comarcal
S’obri al trànsit el pont del Safranar que connecta Torrent amb el corredor comarcal
,

S’obri al trànsit el pont del Safranar que connecta Torrent amb el corredor comarcal

desembre 29, 2021

L’alcalde Jesús Ros, al costat del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat Sostenible, Arcadi España, han visitat el pont que millorarà la connexió amb la CV-33 i reduirà el trànsit en l’entrada a la ciutat pel pont d’Alaquàs

També es millora la mobilitat sostenible amb una àmpla vorera per a vianants i un nou carril bici segregat que connecta i amplia la ruta ciclista CR-403

S’obri al trànsit el pont del Safranar que connecta Torrent amb el corredor comarcal

Aquest matí s’ha obert al trànsit el nou pont que connectarà Torrent amb els accessos del corredor sud. L’alcalde Jesús Ros, al costat del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat Sostenible, Arcadi Espanya, acompanyats per la directora general i tècnics de Conselleria i una delegació del consistori, han visitat el nou traçat del “Pont del Safranar”, que connecta el corredor comarcal amb la rotonda de la carretera de Picanya i que descongestionarà la zona i reduirà el trànsit que entra pel pont d’Alaquàs, amb una nova sortida cap a la part nord del municipi.
L’alcalde Jesús Ros ha volgut destacar davant la visita del conseller “l’agraïment de la ciutat de Torrent amb la Generalitat Valenciana pel suport que ofereix als municipis per a introduir millores en infraestructures, i el compromís de continuar duent a terme noves inversions”. Ha remarcat, a més, que amb aquesta obra “es compleixen els dos primers compromisos que el President de la Generalitat, Ximo Puig, va adquirir amb Torrent a la seva arribada a la presidència”, recordant la construcció del nou Centre d’Educació Especial L’Encarnació en 2019.

Amb una inversió de 4,3 milions, finançada per la Generalitat, la connexió del pont cobreix 300 metres de distància salvant els marges del barranc de Xiva. Aquest nou accés de més de 22 metres d’amplària dona lloc a dues calçades separades, amb dos carrils per a cada sentit. La importància d’aquesta via radica en el fet que se suma a la ronda d’Alaquàs i al distribuïdor sud de la  carretera CV-33, amb accés a la rotonda de Picanya i connexió directa amb la zona sud de Torrent i l’entrada de l’autovia de València pel Parc Central.
Arcadi España ha explicat que es tracta de “una millora substancial de la mobilitat dins del nucli urbà i els accessos al municipi. A més, millora la connectivitat i la qualitat de vida dels veïns, tant dels qui van caminant com els qui van amb cotxe o bicicleta, fent la ciutat més sostenible i segura”.

I és que la construcció del nou pont s’ha completat amb un itinerari per a ciclovianants, que està format per un carril bici segregat de tres metres d’ample i una vorera de 2,4 metres d’amplària, que reforça i millora la connexió a la comarca a través de la xarxa de carrils bicis i per als vianants, ja que aquest nou pont que s’acaba d’inaugurar suposa la prolongació de la ruta vciclista CR-403, que discorre en paral·lel des de la ronda d’Alaquàs fins a Torrent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.