Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent homenatja a la Policía Local en L’Hort de Trénor
Torrent homenatja a la Policía Local en L’Hort de Trénor
, ,

Torrent homenatja a la Policía Local en L’Hort de Trénor

octubre 3, 2022

L’acte va posar en valor el treball i l’esforç diari dels membres del cos per a garantir la seguretat de la ciutadania torrentina

L’Hort de Trénor va acollir el divendres un acte en honor als i les agents de la Policia Local de Torrent, amb el qual la ciutat va voler reconèixer la labor i l’esforç diari dels membres del cos per garantir la seguretat de la ciutadania. Així mateix, també es va homenatjar els i les agents que es jubilen enguany, després d’una vida dedicada a servir als torrentins i torrentines.

L’alcalde Jesús Ros, la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, i el cap del cos de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, van ser els encarregats de lliurar les medalles i dedicar les felicitacions i esments amb les quals es reconeixia la trajectòria i els mèrits de les i els agents, que també van estar acompanyats pels membres de la Corporació Municipal, la societat civil i representants de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional i de l’Exercit de l’Aire.


La regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, va donar la benvinguda als assistents amb un discurs que va posar en valor el treball de les persones que integren el cos de la Policia Local, agraint-los “la seua dedicació i l’esforç de tota una vida al servei dels altres i en defensa dels drets i les llibertats públiques”. Així mateix, l’edil també va voler mostrar el seu agraïment als efectius de Protecció Civil per “la seua inestimable col·laboració i el seu servei a la ciutat de Torrent”.

Tot seguit es va lliurar a l’agent Fernando García, qui es jubila enguany, un diploma commemoratiu de la seua trajectòria en el cos; i després es va realitzar un reconeixement a l’agent de la Unitat Canina, K9 Hakan, i el seu instructor, Iván Fernández. Seguidament, es va lliurar una medalla als membres de la Policia Local de Torrent amb trenta i vint anys de servei en actiu, en agraïment a la dedicació constant en el compliment dels deures. I, finalment, van ser condecorats amb la Medalla Blava amb distintiu Blanc els següents guardonats: Fernando Arnal, Reyes Tamarit i Francisco Real. L’acte va concloure amb la interpretació dels himnes de Torrent, de la Comunitat Valenciana i d’Espanya

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.