Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Es constitueix el Consell del Majors per a promoure la participació i integració de les persones majors

abril 12, 2018

L’organisme està format per representants dels centres de majors i els grups polítics 

Per a donar protagonisme a les persones majors i facilitar la resolució dels problemes que els afecten s’ha constituït el Consell Municipal de Persones Majors. El nou organisme, de caràcter consultiu, està format per representants dels centres de majors de la ciutat, així com per representants dels grups polítics.

El Consell Municipal de Persones Majors, malgrat no ser vinculant, durà a terme plans d’actuació que milloren en la ciutat, treballant de manera consensuada, qualsevol aspecte o circumstància que afecte les persones majors de la ciutat.

La constitució del Consell va comptar amb la presència de la regidora d’Igualtat, Encarna Lerma Besó; i del de Benestar Social, Francesc Carbonell, que el presidirà. Carbonell va destacar “el canvi que suposa la posada en marxa d’este consell quant a les polítiques de majors que s’han dut a terme fins ara. Volem que s’integren en tota l’activitat municipal, que participen en actes, tallers, cursos… de manera intergeneracional, i volem fer valdre la importància dels nostres majors en la nostra societat”.

El Consell Municipal de Persones Majors se suma al Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials que es va reunir, també per primera vegada, dimarts passat. L’objectiu dels dos consells és canalitzar la participació ciutadana per a optimitzar recursos, programes i prestacions en relació de serveis socials.

“Fem un pas més per a donar veu als col·lectius que més ho necessiten, un pilar bàsic en la nostra forma de gestionar, que no és cap altra cosa que estar al costat de les persones i donar-los l’oportunitat de participar i construir junts la ciutat que totes i tots volem”, explica Carbonell.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.