Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Protecció Civil de Torrent celebra la I Jornada de Portes Obertes

gener 10, 2017

Els veïns i veïnes de la localitat van poder gaudir del desplegament de mitjans materials i humans que organitzà l’agrupació

Hi participaren agrupacions de Protecció Civil de diverses ciutats, juntament amb integrants de Creu Roja

Protecció Civil de Torrent va organitzar, al peu de la Torre, la I Jornada de Portes Obertes. L’agrupació dugué a terme dissabte un desplegament de mitjans materials i humans per a mostrar als veïns la seua labor com a voluntaris en la nostra ciutat. L’alcalde Jesús Ros no va faltar a la cita i destacà que “esta jornada ha mostrat a la ciutadania la importància de la labor desinteressada dels voluntaris i voluntàries, que sense esperar res a canvi treballen contínuament per Torrent i per la seguretat dels seus ciutadans”.

De la mà de tots els integrants de Protecció Civil, els més curiosos que es van acostar a la plaça Major van conéixer totes les tasques que s’hi duen a terme a través d’un gran nombre d’estands informatius en els quals també col·laborà Creu Roja i la Unió de Radioaficionats de Torrent. El més atractiu de la jornada per als visitants fou el desplegament material i la flota de vehicles de salvament, assistència sanitària i seguretat i la participació de les agrupacions de Protecció Civil de Gandia, València, Algemesí, Albal, Sogorb, Paterna, Riba-roja, Catarroja, Burjassot i Godelleta, juntament amb la flota d’ambulàncies de la Creu Roja i l’associació d’Agrupacions de Voluntaris de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana, la seu de la qual es troba a Xiva.

Aproximadament uns 50 voluntaris i voluntàries formen en l’actualitat l’agrupació de Protecció Civil de Torrent “duen a terme contínuament tasques de suport a altres forces i cossos de seguretat i executen labors de coordinació de mitjans en els actes de la ciutat als quals acudixen moltes persones. També duen a terme serveis de control rural en els mesos estivals, un treball totalment altruista que moltes vegades passa desapercebut i que és molt important per a la ciutat”, va assenyalar el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, qui remarcà la gran labor que fa l’agrupació en el dia a dia i en l’organització d’estes jornades.

Els visitants van poder accedir a l’interior dels vehicles estacionats en els voltants de la plaça Major i fer servir la sirena d’emergència i la megafonia d’estos vehicles, una activitat que agradà molt, tant als més xicotets com als pares. La jornada fou un èxit en assistència, ja que captivà des del primer moment tots els visitants que es van interessar pels mitjans materials, des dels més innovadors fins als més històrics, i per les activitats i tasques que duen a terme els integrants de l’agrupació.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.