Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent acull este cap de setmana la Carrera Popular Contra la Droga, Memorial Benito Pozo
Torrent acull este cap de setmana la Carrera Popular Contra la Droga, Memorial Benito Pozo
,

Torrent acull este cap de setmana la Carrera Popular Contra la Droga, Memorial Benito Pozo

maig 3, 2018

En el marc de la Trobada d’Escoles en Valencià s’han organitzat una sèrie d’activitats en família per a gaudir de la natura

La falla Cronista lliurarà en el seu casal els premis del concurs de Creus de Maig

El cap de setmana a Torrent presenta una programació lúdica i cultural molt completa, en la qual destaquen les activitats esportives i actes festius.

Dissabte al matí, en el marc de la celebració de la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià, la Muixeranga la Torrentina participa en una eixida a la serra de Perenxisa juntament amb XarxaJoves. A les 10.30h començarà esta activitat amb l’inici de la senda (Calicanto). La inscripció pot fer-se a través de muixerangaalaserra@gmail.com. També, en el marc d’esta festa per la llengua tindrà lloc diumenge una passejada per l’horta amb bicicleta. Esta activitat familiar recorrerà 14 km amb direcció a l’Hort de Carmen, a Alcàsser.

El dissabte 5 de maig, la ciutat acollirà la Carrera Contra la Droga, Memorial Benito Pozo i la Carrera familiar per a la prevenció contra la drogodependència i integració social de discapacitats, organitzada per ARTIC en col·laboració amb el consistori i la Fundació Esportiva Municipal. Esta edició se celebra amb el lema “Si eres persona i tens boca, no li digues sí a les drogues”, de Nerea Gallego Cuevas, eslògan guanyador del XI Concurs d’eslògans per a la prevenció de drogodependències. Esta iniciativa pretén transmetre públicament el rebuig al consum d’estupefaents.

Torrent acull este cap de setmana la Carrera Popular Contra la Droga, Memorial Benito Pozo

L’eixida d’ambdues carreres tindrà lloc en el carrer del Pare Prudencio, en les proximitats de la parròquia Nostra Senyora de Montsió. La carrera familiar s’iniciarà a les 18 hores i la carrera popular a les 18.30 hores. Les 300 primeres persones que arriben a la meta rebran un regal commemoratiu d’esta cita esportiva.

El Col•lectiu Soterranya ha organitzat diumenge una eixida amb bicicleta per a tots els públics. L’eixida serà a les 8.45 hores en la gasolinera més propera al col·legi El Molí.

Finalment, una de les activitats esportives més destacades del cap de setmana és el IX Trofeu Ciutat de Torrent de Ball Esportiu, que reunirà clubs de diferents localitats en una gran competició en el pavelló del Vedat.

Festes i tradicions

El teixit associatiu i fester de la ciutat celebra estos dies diferents efemèrides. L’associació de Castella-la Manxa celebra el 27 aniversari com a col·lectiu amb un dinar de germanor en la seua seu.

La Falla Cronista farà el lliurament de premis del Concurs de Creus de Maig en el casal. Este concurs va dirigit a associacions de la ciutat que cada any aconseguixen obtindre una millor qualitat i originalitat en les seues obres. Les creus de maig ja poden veure’s des de fa uns dies en els carrers de la ciutat.

Finalment, la programació festiva del cap de setmana es tancarà amb la processó de la Mare de Déu del Rosari que eixirà de la parròquia de l’Assumpció a les 20.15 hores.

Música

L’Auditori de Torrent acull este cap de setmana l’espectacle musical Antologia de la sarsuela, un concert interpretat per una orquestra de 31 mestres i quatre veus de primer nivell, dirigida per Francisco Moya, amb un repertori d’èxit que fa un recorregut per algunes de les sarsueles més rellevants de la història com El huésped del Sevillano, El barberillo de Lavapiés, La Revoltosa o El gato montés, entre altres. A les 19 hores.

El Museu Comarcal de l’Horta Sud celebra el mateix dia un cicle de Música de cambra a l’andana, a càrrec de músics del Conservatori Professional de Música de Catarroja. A les 18 hores.

Tallers infantils

El Centre Ambiental El Vedat ha organitzat per als més xicotets el taller “Evolució humana”. A partir d’una gran varietat de fòssils que s’han trobat a Àfrica, Àsia i Europa reconstruiran el nostre llinatge evolutiu des de l’Australopithecus als primers Homo Sapiens i exploraran les diferents espècies que es van extingir. El taller es farà en tres torns: a les 11 hores, 12 hores i 13 hores i va dirigit a xiquets i xiquetes de 4 a 10 anys.

 

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.