Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Noves ofertes formatives en Idea’t

abril 5, 2018

L’oferta inclou tallers per a fomentar la cerca d’ocupació o aconseguir el títol de manipulador d’aliments

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, ha presentat la nova programació formativa per als pròxims mesos. La primera proposta és el taller Entrenament d’habilitats socials per a aconseguir ocupació, una activitat gratuïta, dirigida a aturats i que té com a objectiu enfortir el desenvolupament personal i emocional, la motivació i apoderament per a millorar a l’hora de buscar i aconseguir treball. El taller començarà el dia 23 d’abril i cal inscriure’s-hi prèviament.

Xicotet comerç d’alimentació

Un altre curs inclòs en la programació és el de manipulador d’aliments per al comerç minorista, dirigit als titulars de xicotets comerços minoristes del sector de l’alimentació de Torrent, o bé per als treballadors acreditats.

El programa inclou l’actualització sobre les correctes pràctiques d’higiene i de manipulació, per a aconseguir un maneig segur dels aliments, evitar tot tipus de contaminació i aconseguir seguretat alimentària. Igualment, s’adquiriran coneixements en la gestió d’al·lergògens, d’acord amb la normativa i aplicació de la normativa per a l’envasament i etiquetatge de productes a orri. Les inscripcions poden fer-se, fins al dia 11 d’abril, en el següent enllaç: bit.ly/alim18

Per a més informació, o per a fer les inscripcions, es pot visitar la pàgina web https://torrent.portalemp.com/, o bé anar a l’oficina Idea’t, situada en el carrer de València, 42 de Torrent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.