Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Nova imatge per al Trinquet municipal de Torrent
Nova imatge per al Trinquet municipal de Torrent
,

Nova imatge per al Trinquet municipal de Torrent

maig 2, 2019

Les instal·lacions s’han pintat i s’ha rebaixat l’alçada del mur de la graderia final, que se substituïx per un vidre que augmentarà la seguretat i millorarà la visió de la pista per al públic

L’Ajuntament de Torrent està duent a terme una sèrie d’obres de millora i condicionament en el trinquet; una iniciativa emmarcada dins del Pla de Trinquets 2018, amb el qual Torrent va rebre, per part de la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport, una subvenció de 19.000 €. Les primeres actuacions en les instal·lacions, que ara són municipals des que les va adquirir el consistori per a la ciutat el mes de desembre passat, han consistit a millorar les parets de la pista, ja que estaven deteriorades pels efectes atmosfèrics i pels colps de les pilotes. Per això, s’han picat aquelles zones que presentaven clevills i, finalment, s’han pintat amb un revestiment llis elàstic de color blanc, damunt del qual es van afegir les ratlles horitzontals i verticals.

Igualment, amb la finalitat d’afavorir la visió de les persones assegudes en la graderia del fons, s’ha rebaixat l’alçada del mur de bloc i s’ha substituït per un vidre 10+10 mm laminat i temperat que, a més, té una barana interna. D’esta manera, s’augmenta la seguretat dels espectadors, al mateix temps que es manté l’alçada definitiva actual que es correspon amb la que s’exigix per al joc.

Finalment, s’han substituït els bancs que estaven situats en l’inici de la pista per uns altres de característiques similars i s’ha col·locat per a la protecció dels espectadors una xicoteta protecció de vidre 8+8 mm sobre una franja d’acer inoxidable.

Nova imatge per al Trinquet municipal de Torrent

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.