Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Mou-te, combina mobilitat entre TorrentBus i TorrentBici
Mou-te, combina mobilitat entre TorrentBus i TorrentBici
,

Mou-te, combina mobilitat entre TorrentBus i TorrentBici

febrer 28, 2018

Des de l’1 de març, els usuaris del servei d’autobús torrentí podran utilitzar, de manera gratuïta, la flota de 135 bicicletes públiques de què disposa la ciutat

L’Ajuntament de Torrent presenta la campanya “Mou-te, combina mobilitat entre TorrentBus i TorrentBici”. Una novetat, que s’inicia l’1 de març, i amb la qual les 135 bicicletes públiques repartides entre les 19 estacions que hi ha en la ciutat, podran utilitzar-se de manera gratuïta amb el mateix abonament de TorrentBus. La mesura afavorix l’ús d’este mitjà de transport sostenible entre la ciutadania, ja que l’usuari tan sols haurà de validar la targeta de TorrentBus per a utilitzar les bicicletes.

El servei es realitza de manera molt senzilla. Els usuaris han d’inserir la targeta del servei d’autobús de Torrent en un dels punts d’informació de TorrentBici. Una vegada realitzat este primer pas, s’han d’introduir els quatre últims dígits del DNI. “Es tracta d’una forma molt senzilla i útil de combinar els dos serveis i que fomenta l’ús de les bicicletes entre tots els torrentins i torrentines”, ha explicat el regidor de Mobilitat, José Antonio Castillejo.

Mou-te, combina mobilitat entre TorrentBus i TorrentBici

Açò se suma a la mesura de gratuïtat del transport per a persones amb diversitat funcional intel·lectual, estudiants, pensionistes, jóvens amb Carnet Jove, aturats, persones amb mobilitat reduïda i persones amb ingressos per baix del salari mínim interprofessional que sol·liciten la seua Targeta Daurada o d’Estudiant, que des del passat 2016 ja gaudien d’este benefici.

Les noves bicicletes, que es van presentar en la passada Setmana de la Mobilitat Sostenible de Torrent, oferixen a més una altra sèrie d’avantatges, ja que són anticorrosives, antioxidants i presenten una gran quantitat de tècniques millorades, augmentant així la seua seguretat i fent-les més resistents a l’ús. A més s’inclou el servei de compatibilitat amb els estacionaments de la comarca i les estacions de MIBISIVALENCIA, amb què s’aconseguix ampliar la zona per a utilitzar les bicicletes per tota l’àrea metropolitana.

Torrent pionera amb TorrentBici
Any rere any, el nombre d’usuaris de TorrentBici ha augmentat considerablement, arribant a aconseguir els 16.000 viatges en el 2016, la qual cosa ha generat un augment de quasi un 7’33% pel que fa a l’any anterior. Quant a TorrentBus les dades també són positives, ja que s’ha generat quasi un 4% més d’usuaris que l’any anterior.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.