Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Mor el pare Gerardo Sánchez als 82 anys

març 7, 2019

El dominic va destacar pel seu compromís amb la societat civil de Torrent i especialment amb els necessitats

El religiós dominic pare Gerardo Sánchez Mielgo ha mort hui a Torrent als 82 anys. Lleonés de naixement, va destacar pel seu compromís amb la societat civil de Torrent i especialment amb els necessitats. El funeral se celebrarà demà, dia 8, a les 11 hores en el Convent dels Dominics del Vedat

Al maig de 2017, el ple de l’Ajuntament de Torrent va aprovar per unanimitat nomenar al pare Gerardo Fill Adoptiu de la ciutat, com a reconeixement a la seua trajectòria de més de cinquanta anys a Torrent i a la seua labor social. L’any 2013, va rebre el Premi Carta de Poblament per l’impuls a Torrent de la iniciativa de Llars de Sant Martí de Porres i Santa Rosa de Lima, per a la reinserció de transeünts crònics. Va ser a més impulsor del barri Sant Gregori, per exemple, amb la creació de la falla, que va fomentar la unió entre els veïns i veïnes.

Gerardo Sánchez Mielgo va nàixer el 6 de maig de 1937 en San Feliz de Órbigo (Lleó). Als onze anys va ingressar en el seminari on va estudiar Llatí i Humanitats i, posteriorment, Filosofia, i va ser ordenat sacerdot en 1961. Va continuar els estudis de Teologia a Roma, on es va especialitzar en Ciències Bíbliques i va obtindre el títol de batxiller en Sagrada Escriptura. Seguidament, va estar dos anys a Jerusalem on es va llicenciar en Sagrada Escriptura. De tornada a Roma, va obtindre el títol de doctor en Teologia i va ser destinat al convent de l’orde dels dominics en el Vedat de Torrent, moment en què comença la seua història a la nostra ciutat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.